Drustvo iz porodilista, kokoske i ostali dozivljaji

Started by MissL, July 29, 2010, 11:38:33 AM

Previous topic - Next topic

veki

ja cu moju familiju da hvalim donosili su svasta, ali pilici sa glavom i iznutricama sveze spremljeni za zamrzivac, kod nas to donose svi koji su blizak rod te sam ja za njih 2 dobila 14 pilici :lol:
uredno istranzirano i spakovano, a tek nadmetanje u pogacama i kolacima, pa mogla sam samo to danima da jedem, svi su se trudili da njihovo bude bolje pa da se vise hvale :)
Mi se posteno najedosmo, a svi su pozurili i dosli 39-tog dana babina, bez najave i svegaa, jer sam ih ja otkacinjala pa su se uplasile ako mi ne dodju babinjare, ostace mi cerke usedelice :crazy:

Meni sve to bilo simpaticno, trudili su se da ne preteruju, znali su da od mene nema vajde, ali kad sam uvece cula da su mm terale da se stavi i noz ispod duseka za dusmane, i neke grane po coskovima i u prozore, mm se slogirao, on ko i ja za gomilu stvari prvi put u zivotu cuo, sad pricamo nesto i moj direktor kad sam mu rekla sad cu da odem na porodiljsko i ne vratim se 3 godine, ladno mi rekao dabogda dobila 3-ojke dacu ti i 4 godine, ja pricam mm-u a on me pogleda pa posto ne sme za decu da progovori, kaze sta cemo s pilicima :rofl1:

Deda

Jao Veki, tvoji su najbolji  :crazy:, napunis zamrzivac i svirkas  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Gost51

to za smjestanje razlicitih pacijenata u iste sobe
kod nas vode racuna koliko kapacitet dozvoljava
narocito ovdje gdje sam ja bila
u jednom momentu su na dva kraja hodnika bile trudnice
otprilike obje neka 18.ned
jedna je htjela da se ocisti jer nije planirala bebu
a druga je morala, zbog nekog teskog poremecaja

ili bila je neka koja je imala ruzno iskustvo od prosle trudnoce
uostalom kao i ja
ali mene su obozavali, a od nje bjezali
jer je toliko negativna
ja npr nisam ni htjela da plasim zene i da mracim

Deda

Neda gleda svoju omiljenu emisiju"Vreme za bebe", Etiopljanka udata za nekog tipa , zive u okolini Jagodine. Dosli kuci sa bebom, sve je tu- i kokosketina i crni luk, pogaca, torta.
Ja sam obratila paznju na tv kad sam cula kako sveki  od Eiopljanke na tv place- zao joj sto je njenij snaji majka daleko pa hoce da joj sve ugodi  :blink: :nesvest:

AnaK

:love32:

Sveki garant ima i ćerku. Brižljivom analizom mnogih priča, uključujući i porodične, def. sam zaključila da je i to veoma važan faktor.
Janko 23.7.2002.

Deda

Ima . I zivi u Spaniji.
Do istog sam zakljucka dosla pre par godina. Ali uvek se setim moje babe koja je imala 2 sina a moja majka je izjavila da je voli vise od sopstvene majke. Obe mame su bile prisutne . Zato sam ja morala da dobijem uzas, da se uspostavi kosmicka ravnoteza  :crycry:

NenaS

Moja ima i cerku, i cerka ima mnogo problema sa svojom sveki...i moja zbog toga nije nista bolja.. :hm:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

AnaK

Izuzeci postoje :lol: Al' po mojoj statistici veća šansa da se usrećiš, ako...
Janko 23.7.2002.

disco2000

...ako ima samo sinove, po mogucnosti komada dva :lol:

Glitter

najvece su sanse ipak ako je samohrana majka sa sinom jedincem koji se ozenio pre nego sto se prvi put obrijao :D  :lol:

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Ako je za utehu, moja baba, iz epizode - Mamina mala nožica (br. 46), koja ni unukama ne daje recepte, je majka tri komada sinova. :lol:
Janko 23.7.2002.