Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

cici

Dobro ja sam ekstremni slucaj inace a i ona to zna, nekad mi kaze ja stvarno vise ne znam sta cu sa vama :rofl: zadnji put kad sam isla dala mi  je terapiju na rec :lol: rekla je 'ja to stvarno ne vidim ali Vi ako kazete verujem' :rofl:

Vila

Dan drugi, i dalje me boli :crycry:
Cici, izgleda da nisi jedini izgubljeni slučaj :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

Tek drugi ma ajde molim te, javi se za dva dana da vidimo kako si :lol:

cici

Ili te sekira sto ne mozes da isprobas kako radi :lol:

Vila

:rofl1:
Isprobavanje tek posle kontrole u sredu :baba:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

Lani

:lol:

Znači boli stavljanje spirale?  :nokti2: Mene to čeka za mesec dana, posle sledeće mens, dogovorih se konačno s mojom dr.  :clap:

Vila

Za vreme m se stavlja, i boliiii. Nije sad nešto jezivo, ali boli. I boli posle. Ali zato ću, nadam se, 5 godina biti mirna ;D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

cici

Boli malo, a i zavisi od praga bola koliko.Traje kratko stvarno, mada se meni cinilo kao da pola sata stavlja :rofl: bol posle je neuporedivo manji.

Lani

Moj prag bola nije baš na zavidnom nivou.  :crycry:
Meni je ona rekla da joj se javim 7-8. dan od početka menstruacije.

cici

Nizi od mog tesko da moze da bude, skoro ga nema.E pa ako sam ja izdrzala izdrazces i ti :rofl: Ne secam se koji sam dan stavljala ovu nasu Lizu :lol:

jel

huh i ja sam razmisljala da dodam jos neku kontracepciju na kondome
al ne mogu da trpim ni malcice da me boli  :crycry:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

cici

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol: