Oralna Kontracepcija, Flasteri, Spirale

Started by Glitter, August 23, 2010, 03:33:51 PM

Previous topic - Next topic

cici

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol:

Elanor

mene stavljanje spirale nije bolelo, uopste. posle me je malo boluckao stomak, nista za pamcenje. ali ja sam i u onih 10% sto imaju ciklus s mirenom, tako da mozda nisam reprezentativna
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

Meni je stavila 4. dana menstruacije, ali optimalno je drugog, kako kažu.

Jel, otkako ne mogu zbog migrena da pijem kontraceptivne pilule, kondomi su me nervirali neviđeno :girl_haha:
Spirala, ako sve bude ok, mi se čini kao savršeno rešenje. Ok, boli to stavljanje, ali nije to ništa nepodnošljivo. A 5 godina mira - neprocenjivo ;D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Slažem se za ovo o 5 godina mira.  ;D
Kuku, zamišljam da meni stavlja 2. dan, bilo bi krvi do kolena.  :rofl: :crazy:

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

linga

Jao da, užas, kod mene je drugi dan ratište. Bukvalno  :rofl:
A za ovu spiralu, zaključila sam da jedina kontracepcija koja u našem slučaju deluje je apstinencija  :lol:

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

aleks

Mene bije bolelo uopste. I trajalo je dva minuta. Lani, jel, bez brige  :kiss1:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

bubi

sinoc na tlc bila emisija I didn't know I was pregnant (valjda se ovako pise),porodila se u kuhinji a imala spiralu.
ja to malo da vas miniram :lol:

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

bubi

cici

Jeste ova naza Liza nema da omane a i nije im bila plasirana kako treba :lol: moja je ko iz knjige :lol:

jel

ma meni iskreno nije jasno kako vi zatrudnujete sa kondomima  :blink:
valjda se vidi da je pukao?

a meni licno su kondomi super, stvar navike...
najpre su mi bili jezivo cudni
My name is Luton, Robin Luton :lol:

cici

Koji su to VI :rofl: ja ih mrzim, nerviraju  me i ostalo, a i malo  mi smrde a oni sa ukusima mi isto smrde :lol: