Main Menu

Masina za ves

Started by Gost51, September 15, 2010, 05:54:39 AM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Moracu da proucim te dodatne opcije  :think:
A i ovaj pamuk na 30 stepeni sve cesce koristim.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

https://www.johnlewis.com/beko-wdiy854310-integrated-washer-dryer-8kg-wash-5kg-dry-load-1400rpm-spin-a-energy-rating-white/p2913318?sku=236128363&s_kwcid=2dx92700016581935761&tmad=c&tmcampid=2&gclid=CNaa24TrkdMCFZG6Gwod0-MDzg&gclsrc=aw.ds#media-overlay_show

evo je, za nas je deal bio -30% sto je izaslo na 328 funti a onda je neko pogresio pa napisao na etiketi 306 funti pa su morali da nam je daju za 306 funti. Kupila sma je u autletu, kao ex display model, sa 10 godina garancije.
Nisam bila bas za kombinovanu ali nisam htela ni da dam previse para pa je kombo uz popust ispalo super. Jos smo je sami dovezi u gepeku i bukirali za danas lokalnog majstora da je ugradi sto ce nas kostati jos 50ak funti, inace prodavnice naplacuju 10 za dostavu, 90 za instalaciju, 25 da izvade i odnesu staru i 5 da odnesu pakovanje i kartone tako to :lol: ludilo :lol:

Zumbulica

Super je, a sto je dobra fora sa ovim vratima.

Dacko

Da, skroz je fensi mašina, neka vas lepo služi.

Vila

Super je :ok:
Nama je nova za sušenje Beko, i mašina za posuđe. Isti ovakav displej imam :girl_haha: Samo su moje crne obe.
Kad "umre" Gorenje mašina za pranje veša, i nju ću Bekom da zamenim :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

hvala devojke  :kiss1:

ja imam dobra iskustva sa bekom a Stiv je malo skeptican jer ovde su na ceni neff, miele, bosch
kad kazem na ceni znaci da imaju i cenu od 800+ funtaca sto ja nisam spremna da platim za masinu koju cu da ugradim u tudjoj kuci (doduse i nosicu je sa sobom necu je ostaviti, ali ipak). U stvari mi je dojadilo da gazradica non stop krpi belu tehniku koja i nije nekog kvaliteta i stalno se kvari i onda se ceka na majstora po par nedleja (ili meseci kao u slucaju masine za sudove), a volumem vesa koji imammo otkac imamo Carlija koji jede cvrstu hranu i jede sam (:lol: )prosto zahteva da imam nesto pristojno

Lani

Super je mašina, da vas lepo služi.  :good:
Ne verujem koliko prodavnice naplaćuju dostavu i instalaciju.  :crazy:

NenaS

Umrla mi je mašina za veš, popravka se ne isplati, dižem temu... Najbliža sam ideji da to bude Beko mašina. Neka nova iskustva?
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

Moja nova je divna. Toliko lepo pere. Bas se vidi razlika u odnosu na prethodnu
Jos nisam koristila susilicu

NenaS

Aleksandra   14.09. '87.

NenaS

Glitt imam posebno sušilicu, tako da mi treba samo mašina za veš. Sad je i to muka, vidim po prodavnicama sve neke slim varijante, a meni treba obična 60x60, jer mi sušilica stoji na njoj.
Aleksandra   14.09. '87.

Glitter

ma ja to onako usput pomenuh posto je moja kombinovana, ali nemam naviku da koristim susilicu al da pohvalim mASINU

Zumbulica

Ja sam zadovoljna svojom Gorenje uz jednu veliku primedbu - preduuuugo pere  :crazy: iad stavim na 40 stepeni sareno zaboravim kad sam stavila, pere sigurno dva i po sata .... Sad najcesce obojen ves perem na nekom kratkom programu za rucno pranje na 30 stepeni, nista mu ne fali a opere zacas.

Dacko

I moja Beko pere predugo, na svim programima sem na tom za 30 minuta, nego ja sve zaboravim da ga uključim, navikla sam da mi sve ide na 40 odnosno 60.