Main Menu

Masina za ves

Started by Gost51, September 15, 2010, 05:54:39 AM

Previous topic - Next topic

Unabebili

moja na izdisaju  :D
jos uvek radi, ali lupa kao da se kamenje valja, majstor bio, popravka toliko da se ne isplati
ova je svoje odradila, imala sam je 21 godinu  :girl_haha:, bila neka Candy Sylena, dusu sam joj uzela

koju mi preporucujete ( dajte neku za koju ne moram da prodam bubreg  :rofl: ) i kako ste zadovoljni onom koju imate?

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

vojka

imamo candy "nova", evo vec sedam godina i radi sjajno  :pljucka:, a rabim li je rabim, mukica
nije bila ni nesto preterano skupa kad smo je uzimali, na cekove , pa na rate
nemam pojma kako se sad krecu cene  :think:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Unabebili

da li je ovo "nova" model ili cinjenicno stanje?  :rofl:

naravno da cu da je kupujem na rate i provlacim karticu, samo sto bih volela da cujem iskustva onih koji su svojim masinama zadovoljni, da ne omanem, nista o masinama ne znam, sem da ukljucim   :girl_haha:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

anelore

Kada smo kupovali masinu, nas prijatelj je preporucio Candy. Moj model ti malo znaci, posto je 2 u 1 - masina i susilica za ves. Ja sam veoma zadovoljna, lepo se druzimo nas dve vec godinu dana, nemam zamerki.

vojka

Quote from: Unabebili on December 18, 2012, 01:50:46 PM
da li je ovo "nova" model ili cinjenicno stanje?  :rofl:

naravno da cu da je kupujem na rate i provlacim karticu, samo sto bih volela da cujem iskustva onih koji su svojim masinama zadovoljni, da ne omanem, nista o masinama ne znam, sem da ukljucim   :girl_haha:
nova je model  :rofl:
najjednostavnija je, nema susilicu, nema mogucnosti za progarmiranje
ali radi li radi, stvarno sam zadovoljna, sve moje potrebe za pranjem ispunjava  :good:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Unabebili

anelore, ima li taj tvoj model, samo bez susilice?  :flower:
Candy su mi bas mnogi rekli da je ok.

Vojce, kako mislis nema programiranje?
Ja imam masinu sa tri osnovna programa, da tako kazem  :-[

prevodilica

mi smo uzeli Gorenje, neku najjednostavniju sa minimumom elektronike, pošto sam prethodno imala grozno iskustvo sa novom Boschovom za pranje i sušenje (motor menjan u garanciji, užasno loše je sušila, veš cepala dok pere itd)

zasad je dobra :pljucka: a koristimo je svakodnevno
pritom, garancija je 5 godina :diva:

cici

http://www.tehnomanija.rs/masine-za-pranje-vesa/gorenje-ves-masina-wa-73141.html
Mi imamo ovu, mora da je mnogo dobar model kad se vise ne proizovdi :lol: ne secam se kad smo je kupili ali ima sigurno 4g.Da ne ureknem odlicna je, i koristim vecinu programa koje ima.

prevodilica

Elanor

ja bih najpre gledala produzenu garanciju.

inace, moja ves masina je samsung. nisam imala pojma ni da oni prave ves masine. bila je najjeftinija masina u energetskom aa razredu (placali smo nekim eko cekovima) i mnogo je, mnogo volim. s najobicnijim deterdzentom skida vecinu fleka koje sam ranije morala posebno da tretiram.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Unabebili

Quote from: Elanor on December 18, 2012, 04:11:14 PM
ja bih najpre gledala produzenu garanciju.

ovo kaze i mm  ;)

i za ove Gorenje sam cula da su  :good:, a za Bosch su me ubili u pojam sa losim iskustvima, a ja kao mislim, to je super firma  :girl_haha:

Ma meni je sad bitno da: izdrzi bez popravki 5 godina, da ne odvalim cenu (mis'iim i nemam da odvalim  :rofl:) i da pere solidno.

prevodilica

mene je Gorenje i privuklo sa tih 5god garancije

moma

posle ovoga nikad vise nije zakazala pupu

Finalina

una, pogledaj bosch - ovo na slici je valjda malo napredniji model od ove koju imam u kuci pod oznakom Bosch WAB 20262 BY  i koju sam kupila u home marketu za manje od 30000 na akciji (recimo da je to bilo prosle godine ) ... mislim da je bosch za mašine za pranje, sudova i veša, prilično dobra ospcija u smislu odnosa cene i kvaliteta , ovde kod nas ( prema mom dugogodišnjem iskustvu)

vojka

Quote from: Unabebili on December 18, 2012, 03:19:58 PM
anelore, ima li taj tvoj model, samo bez susilice?  :flower:
Candy su mi bas mnogi rekli da je ok.

Vojce, kako mislis nema programiranje?
Ja imam masinu sa tri osnovna programa, da tako kazem  :-[
pa i moja ima tri osnovna programa, koje rucno namestis  :innocent:
a nema programiranje u smislu, nema onaj elektronski deo gde moyes da namestis da yapocne sa pranjem recimo posle 24h ;)
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012