Main Menu

kad ste poceli da pijete kafu

Started by martina, December 19, 2010, 02:36:04 PM

Previous topic - Next topic

martina

jucer sam kupila luki latte napolju i zapitala se da li sam dobar roditelj
vec neko vrijeme ( recimo godinu i po) martin i luka piju latte koji im kuci pravimo, al jos nikad im nisam kupila napolju. jucer sam vodila luku kod zubara, pa nije mogao da jede, pa sam pristala

kad ste vi poceli da pijete kafu? ka sam imala nekih 11 godina kad sam pocela s turskom kafom ( prije toga samo bijela kafa)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Elanor

tursku, s vremena na vreme i retko, negde u srednjoj skoli. redovno na fakultetu, u vreme ispitnih rokova.
milena ce ranije, vec vidim.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

janavi

ја се баш и не сећам, али отприлике као еланор
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

Ja mislim da sam bila VI razred :nesvest:
A u srednjoj redovno :blink:

Deda

U 4.srednje, sto zbog gledanja u solju sto zbog nocnog ucenja
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

emge

Probala sam prvi put tursku kafu u osmom osnovne. Uh, kako je to gadno bilo.
U srednjoj sam je pila dosta redovno, ali zbog gledanja u kafu.
Počela sam da je volim pri kraju srednje, rekla bih :lol:

A, bijelu kafu kao dijete, povremeno.

Glitter

mislim u drugom srednje, kaFucino i turska (bezanje sa casa pa gledanje u solju), pred kraj srednje sam pocela redovno nes sa mlekom...i do danas mi je to kafa, retko kad espresso kratki, da me udari po mozgu, ali to bas, bas retko...
a malac je poceo da pije kafu sa godinu ipo...bas mu se svidelo  :lol: posle je prestao i sa kafom i sa alkoholom  :rofl1: :rofl1: :rofl1:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Sa 13 godina, zbog gledanja u solju, nikad nisam prestala  :girl_haha: Mislim, da je pijem, da gledam u solju jesam  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

e kad smo kod gledanja u solju, vecini je to bila zabava u toku nekih srednjoskolsko/studentskih dana i mahom smo to prestali da radimo...ja bar jesam, a nadam se i vecina :rofl:
medjutim nedavno sam bila na nekom okupljanju kod drugarice i sedelo drustvo i kao sad ce jedna tamo zena da gleda u solje, pa ko zeli eto ...i ja iz cistog zezanja popijem kafu (da se razumemo zena me vidi prvi put u zivotu i ja nju, tog dana se upoznasmo) uzela ona solju i prica a ja sedim ovako  8) cim je izasla iz stana ja sam ostala ovako  :o

faking fak ja u to nikad nisam verovala  :lol:

Nanny Ogg

I ja sam umela, dok sam jos gledala u solju, da dovedem ljude u  :o fazu...Malo vestine sa recima, malo maste, malo citanja sagovornika, malo opstih mesta i nema da omane  :turpija:

nikad u to zapravo nisam verovala  :innocent:

Ajte zene, ne dram'te

Elanor

ma ne gleda ona u solju, vec na neki nacin 'cita' tebe
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

a znam ja kad neko manipulise, sta kaze kad cita mene isl...ali ono sto zena rece, ljudi u prostoriji nisu znali niti sam ja bilo kome pricala

AnaK

Glit, isto iskustvo imam, od pre 15+ godina. 
Janko 23.7.2002.

Saska

pocela negde s 13 godina i prvo vreme pila skroz slatku kafu pod uticajem mojih roditelja, jer su oni pili takvu. posle sam smanjivala secer i sad pijem skroz gorku. i oduvek mi je obicna turska kafa bila br. 1, u poredjenju sa nes, kapucinima, espresima i sl.

i boli me glava kad ne popijem kafu do podne.