Main Menu

kad ste poceli da pijete kafu

Started by martina, December 19, 2010, 02:36:04 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ne mogu tačno da se setim ali krenula sam negde krajem srednje škole. Ono malo uz cigare pa nastavila.
I zezali smo se i gledali u šolju (kuma i ja jedno vreme gledale jedna drugoj svaki dan  :lol:) a i desilo mi se da mi niko nije gledao godinama u šolju pa mi onda nepoznata osoba "vidi" u šoljici ljubav vrlo brzo. Ja mislila farba me, nema šanse, posle desetak dana upoznala mm. :lol:
I pila sam u jednom periodu skroz slatku kafu, sad kad bi me neko naterao da popijem slatku bilo bi...  :bad:

gasha

ja sam pocela tek na faksu, uglavnom iz zezanja, sladju, ali kada sam probala skroz gorku , zavolela sam kafu  :D

takvu i sada pijem
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Dada

Ne sjecam se tacno, sa 14-15 godina. Obozavam kafu - tursku, preslatku  ;D :innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Xe

Prvu kafu skuvala mi drugarica - bez secera, negde sedmi razred. Popila pola solje, bila mi odvratna  :-[  Posle dugo nisam pila, ali sam zato roditeljima kuvala popodnevnu kafu. Pocela da pijem u trecem srednje, kratko vreme pila srednju, da bi na faksu pocela da pijem gromovitu - jaku, bez secera, da me odrzi budnom.
A i gledala sam u solju  :turpija: bila sam dobra  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

disco2000

Margarita

od malih nogu umakala plazmu u maminu ili bakinu solju, obozavala
pocela da pijem kafu negde sa 14-15, u srednjoj presla na 'bez secera'

MissL

Nekad u srednjoj skoli, prvo slatku, posle bez secera
A jel' ste gledale 'parove' u solji? :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

pa jasno...za ljubav, za brak, za vecnost  :lol:

Lani

Jašta... Najmanje tri a često i pet parova. :lol:

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

disco2000

Lani

A jeste zamišljale sebe u nekoliko parovima, sa više simpatija?  :lol: Ja jesam.  :rofl:

disco2000

Glitter

retoricko pitanje... :D
i kad sam porasla zamisljam se sa vise simpatija  :lol:

maripoza

Quote from: Lani on December 19, 2010, 11:32:39 PM
A jeste zamišljale sebe u nekoliko parovima, sa više simpatija?  :lol: Ja jesam.  :rofl:
Naravno. To znam, al ne znam kad sam pocela da pijem kafu. :lol:  Znam samo da sam je u srednjoj pila.
Old enough to know better, but too young to care.