Main Menu

kad ste poceli da pijete kafu

Started by martina, December 19, 2010, 02:36:04 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ja sam pila kafu u trudnoći ali mi nikako nije prijala.  :( Svaki put bih prosula makar pola šolje. 

disco2000

Jao, kako mi se pila u porodilistu :lol: kakva sreca je to bila kad sam sisla do automata dok je Petra bila na suncanju :love32: grozna sam :girl_sigh: Obozavam kafu iz automata :-[
Jedino mi nije prijala tokom nekoliko prvih nedelja u trudnoci... :turpija:

Ivanjuška

obozavam kafu, kuci pijem nes sa mlekom pola pola a napolju produzeni espresso sa hladnim mlekom  :love32:

pocela sam da pijem kafu u 7om osnovne zbog gledanja u solju of course  :D

Lani

Mrzelo me je da mućkam u porodilištu one 2 u 1, 3 u 1 pa nisam onda ni pila kafu dok nismo došle kući.

Saska

mene pocela da boli glava, 'tela sam da ubijem mm-a kad je zaboravio prvi dan da mi donese, pa mi ga posle bilo zao, kad sam videla kol'ko mu je krivo. zato sam jedva docekala sledeci dan.
a bila na III spratu, a aparat za kafu u prizemlju, nisam smela da proveravam da li mogu...

Beatrix Kiddo

Ja u trudnocama nisam imala istu zelju za kafom, ali sam makar jutarnju pila. I glavobolju sam lijecila kafom sa limunom (bljak, ali djelovalo je makar kao placebo)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Ira

Quote from: Nanny Ogg on December 20, 2010, 09:27:49 AM
(znam mnoge ljude koji ne izlaze iz kuce dok ne popiju kafu, pa makar to znacilo da ustaju u npr 6 ujutru  :blink:),
Ja sam jedna od tih  :-[, ne izlazim iz kuce ako nisam popila kafu, jednostavno se nemogu razbuditi  bez kafe. Ustanem i sat vremena ranije samo da bi na miru popila kafu i onda mogu gdje hoces.

Pocela sam je piti u 3 srednje, prva jutarnja mi je nasa domaca  :girl_in_love:, a poslije toga mogu ove ostale. 2-3 najvise  dnevno popijem
Nezgodno je bilo  u Irl i na Nz dok smo bili nije bilo nase kafe, pa sam se dovijala na razne nacine, najcesce su mi moji slali postom  :-[ :lol: Ovdje ih ima u izobilju raznih vrsta,tako da i moji mogu da odmore  :girl_haha:
Pijem sa malo secera i malo mlijeka.

Djeca nevole. probali jesu kapucino i tako te kremaste,ali nesvidja im se

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Dada

Jutros sam morala da opeglam mm-u odijelo prije nego sto sam popila prvu kafu, na nos mu je izaslo iako jadan nista nije kriv :lol: Nikad mi nije bilo tesko da ustanem ako treba i sat ranije samo da na miru popijem kafu :girl_in_love:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

senka

ja sam počela da pijem u 24. (prvo dete, pa tek onda kafa  :lol:), turska sa dosta šećera. Onda sam otišla na dijetu, pa je bila turska bez šećera. Sada pijem nes bez šećera sa puno mleka, topla. Ne pijem svaki dan, kad se setim ili osetim potrebu.
Volim ove eksperimentalne kafe raznih ukusa, sa dosta šlaga, sladoleda itd. K'o obrok dođe.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

disco2000

Quote from: Saska on December 20, 2010, 12:24:28 PM
mene pocela da boli glava, 'tela sam da ubijem mm-a kad je zaboravio prvi dan da mi donese, pa mi ga posle bilo zao, kad sam videla kol'ko mu je krivo. zato sam jedva docekala sledeci dan.
a bila na III spratu, a aparat za kafu u prizemlju, nisam smela da proveravam da li mogu...
Nije me sprecavalo :D taman sam vezbala uz i niz stepenice :lol:

janavi

i ja sam u trudnoćii prestala da pijem, zbog mučnine od svega, pa i od kafe
onda sam u porodilištu 'tela da mrem bez iste (šta sam radila tamo 45 dana)
i tražila da mi donese ness
popila sam  mislim 3 tegle po 100g :rofl:

pre trudnoće sam mnogo više pila turksu, sad mi nešto ne prija, mogu jednu da popijem, sve osotalo ness

e sad, meni kafa nema nikakve veze sa tim da ostajem budna ili da se razbuđujem
mogu da je pijem u koje doba hoćeš
pijem jer mi je uksusna

i interesantno, pijem potpuno istu kafu kao moj ćale
iako u doba kad je on pio, ja nisam, tek sam počela mnogo kasnije
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

martina

bogami ste vi svi dosta kasno krenuli s kafom

ja nesto nikad nisam bila u tom gatackom krugu. par puta mi je neko pogledao u soljicu, al nisam nesto bila impresionirana

jedna djevojka me je odusevila, al ne zato sto je nesto pogodila, nego sto je znala divnu pricu da isprica. ne ono: vidim ti put, ides negdje, nego zena prica i prica, malte-ne bez spominjanja sta je u solji, al tako da se vidi da ipak gleda u solju ( nije bas prepricavala crvenkapicu).
zavidim ljudima sa takvom mastom
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

Kafu pocela da locem na faksu, na lavore i hektolitre.
Jbga, i tad sam bila nocni tip, pa sam ucila samo nocu, a neko me nalagao da kafa rasanjuje.  :rofl:

Sad pijem samo nes, crnu u krajnoj nuzdi ili u gostima gde mi je bedak da izvoljevam.

Ujutro, pre bilo kakve aktivnosti smutim nes + par cigareta.

Uvece pred spavanje (!) opet isto kao i ujutro.

Za ovo u medjuvremenu, mozemo da pregovaramo. Za navedeno - ne mozemo!  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

disco2000

:ph34r:

Quote from: Lani on December 19, 2010, 11:32:39 PM
A jeste zamišljale sebe u nekoliko parovima, sa više simpatija?  :lol: Ja jesam.  :rofl:

sta zamisljale ..ja i sad to radim  :girl_haha:
:lol: