Kako izlazite na kraj sa decom, histerija i ostali ispadi...

Started by cici, January 09, 2011, 12:30:29 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Maxic, koja je fora sa evolucijom? :blink:

rafa

I ovde revolucija zbog majmuna, mada ovde sirotog majmuna retko ko to uopste i pominje.  :rofl:

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

disco2000

AnaK

Janko 23.7.2002.

linga

Quote from: Glitter on February 05, 2011, 12:10:42 AM
jao ja se iskreno nadam da je naucio lekciju, pa da necu morati da smisljam nesto novo i drasticnije  :crazy:

iskreno mi je vise dojadilo da budem kucna pomocnica, samo vucem, skupljam, sklanjam, rasklanjam :crazy:

Puta 2  :wall:
A kako se postavljate u odnosu mladje starije ? Jana hoce da skuplja, ali Aleksa bojkotuje, kuka zavlaci, a onda ona pruza otpor po principu sto ja da skupljam kad je Aleksa razbacao (sto je uglavnom tacno)...

Jos me uskoro ceka sklanjanje sitnih igracaka *zbog bebe* e to ce biti haaaaos  :nokti2:

cici

Dok beba poraste dovoljno da sklanjaš sitne igračke i oni će da porastu pa će biti lakše.Drugo i oni će da čuvaju bebu od mogućih opasnosti, posebno Jana.Vanja Mashin jako lepo zna da se igra sa stinim lego kockama i da se to ne stavlja u usta.

Margarita

I kod nas mladji zna da zabusava. Onda ja pomognem starijem, a mladji dobije neku kaznu (dovoljno je da se naljutimo na njega
pa da se pokaje). Mada, u poslednje vreme sve redje.
Igracke ne bacam, uglavnom pretim zabranom igrica ili crtaca, i uvek ispunim sto sam obecala.
Bacanjem igracaka zasad samo pretim, jos uvek pali.

Ali Pavle je stvarno neuredan, juce kad sam isla po knjige i videla skolski ormaric... :crycry:

cici

Quote from: Margarita on February 05, 2011, 11:35:04 AM

Ali Pavle je stvarno neuredan, juce kad sam isla po knjige i videla skolski ormaric... :crycry:
Mene ovo čeka sledeće sezone :crycry:

Beatrix Kiddo

Quote from: rafa on February 05, 2011, 08:34:12 AM
I ovde revolucija zbog majmuna, mada ovde sirotog majmuna retko ko to uopste i pominje.  :rofl:
Ja nisam vjernik, tako da tesko umijem drugacije da im objasnim. Cak imam problem sa objasnjavanjem Bozica i Uskrsa :-X
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Elanor

milena zna da nismo postali od majmuna, vec da smo majmuni i mi imali zajednickog pretka. i da su ptice postale od dinosaurusa. zapravo, evolucija je jedna od retkih stvari koje bas uzivam da objasnjavam :rofl:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Beatrix Kiddo

Quote from: Elanor on February 05, 2011, 02:34:28 PM
milena zna da nismo postali od majmuna, vec da smo majmuni i mi imali zajednickog pretka. i da su ptice postale od dinosaurusa. zapravo, evolucija je jedna od retkih stvari koje bas uzivam da objasnjavam :rofl:
Ja ovo malo karikiram - i ja na isti nacin objasnjavam  ;)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Tchi

Quote from: Beatrix Kiddo on February 05, 2011, 02:24:38 PM
Ja nisam vjernik, tako da tesko umijem drugacije da im objasnim. Cak imam problem sa objasnjavanjem Bozica i Uskrsa :-X
samo im objasnis kao tradiciju i da je to hriscanstvo preuzelo od ljudi koji su verovali u bogove prirode i kako su na taj nacin proslavljali kad dan pocinje da biva duzi...

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

maxic

Ma kakvi majmuni i zajednicki preci :lol:  Recenica ide ovako otprilike ( mislim da je udzbenik iz biologije ili tako nekako) "insekte kao i ostala bica je stvorio Gospod". E sad ja vjerujem da nije bas svaki udzbenik takav, ali ovaj sto sam ja gledale tako je pisalo.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Beatrix Kiddo

Quote from: maxic on February 05, 2011, 04:21:21 PM
Ma kakvi majmuni i zajednicki preci :lol:  Recenica ide ovako otprilike ( mislim da je udzbenik iz biologije ili tako nekako) "insekte kao i ostala bica je stvorio Gospod". E sad ja vjerujem da nije bas svaki udzbenik takav, ali ovaj sto sam ja gledale tako je pisalo.

Zezas  :blink:

Mada, procitah negdje da je ovaj Papa izjavio da Bog "stoji" iza Velikog praska  :D
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.