Kako izlazite na kraj sa decom, histerija i ostali ispadi...

Started by cici, January 09, 2011, 12:30:29 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Beatrix Kiddo

Quote from: AnaK on February 06, 2011, 01:50:00 PM
:lol: :rofl1:

Ja sam brata prvo tukla, onda smo se tukli, kad sam počela da pijem batine priznala sam da je jači. Negde u srednjoj školi (mojoj)  :-[
Ovako je bilo i kod nas, samo sto ja nisam pila mnogo batina jer sam (kad je on ojacao) pocela brata da ucjenjujem da cu da kazem mami da pusi  :lol:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

cici

Kakvu divnu decu imam :love32: idem da ih izljubim, a možda im kupim nešto za nagradu što su dobri :rofl:

Sa kime se ja družim ovde :o

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Deda

Mlatili se motkama , a sad umiru od ljubavi jedno za drugim  :love32:
Jbte, jos cu im motku i dati  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Quote from: AnaK on February 07, 2011, 08:59:16 AM
Baš su otrežnjujuće ovakve ispovesti :friends:  :lol:
ne znam za ostale ali meni prijalo...mislim ispovest  :rofl1:

emge

Ja sam se sa mladjim bratom tukla, ali normalno, ništa pretjerano. Mada smo mi bili uvjek ujednačenih snaga, ili je to samo meni tako izgledalo.
Kod nas u kući je inače važilo pravilo da mladji ne smiju da udaraju starije (nije se odnosilo na nas dvoje mladjih medjusobom :lol: ), a ako ih(nas) stariji udare da kažemo majki i tati pa će oni to da riješe :D

dmi

ocete jos :mrgreen:
ja sam mog brata gadjala pancericom za skijanje i pogodila ga tacno u glavu
:lol:
stvarno ne znam kako mu nista nije bilo

a onda sam bezala i krila se iza televizora jer sam znala da tu nece smeti da me gadja ni sa cim :mrgreen:

mislim da su nam ovo bili najdrasticniji primeri :lol:

uglavnom smo se voleli
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Vila

Quote from: AnaK on February 06, 2011, 01:50:00 PM
:lol: :rofl1:

Ja sam brata prvo tukla, onda smo se tukli, kad sam počela da pijem batine priznala sam da je jači. Negde u srednjoj školi (mojoj)  :-[
Jso, i ja i moja sestra (mlađa  :lol:) smo ovako, prvo sam je tukla, pa smo se tukle, pa je onda ona mene tukla :rofl:
Quote from: cici on February 07, 2011, 07:53:52 AM
Kakvu divnu decu imam :love32: idem da ih izljubim, a možda im kupim nešto za nagradu što su dobri :rofl:

Sa kime se ja družim ovde :o
:lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

linga

Quote from: AnaK on February 07, 2011, 12:13:42 AM
Kad nas ovako čitam, zlaaaatna su nam deca :friends: :rofl:

potpis!

Moj brat je mladji 4,5 godine i mlatili smo se sve dok on nije postao jaci, onda mu vise nije bilo zanimljivo da me cacka. Kao odrasli nikada se nismo posvadjali a i sad smo vezani ko creva  :girl_in_love:

Beatrix Kiddo

Quote from: Glitter on February 07, 2011, 09:34:10 AM
ne znam za ostale ali meni prijalo...mislim ispovest  :rofl1:
I meni  :D
Mada mislim da mi to iskustvo pomaze da prepoznam neku predstojecu svadju ili slicno kod djece. Kod Varje primjecujem dosta ujkovih osobina :girl_haha: (a tada sam se zaklinjala da cu djecu da ubijam od batina ako budu licila na mog brata :rofl: )
Varja ima obicaj da prati Balsu po kuci, cesto mu ne da ni minut da joj umakne. A zato sto je to isto smetalo meni kod brata , na vrijeme je izdvojim i objasnim zbog cega ne treba to da radi... I slicno...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

maggie

Moram nesto ovako na glas da primetim: otkad ne gledaju televiziju skoro uopste (ima jedno deset dana, dvd smo sklonili, zakljucali sve kanale sa crtacima, otljucavamo samo bumerang u 7:40 za tomidzerija i zakljucavamo kad se zavrsi), deca su mi mnogo bolja, ovaj mali ne drnda dugmice za ton do panja  :crazy:, sa Sonjom vise nema svadje oko toga je l dosta ili nije, a 'samo jos ovo', ljutnje kad ne dozvolimo itd. Mala postala knjiski moljac, maleni isto se utrpava sa svojim knjigama da mu se citaju, ma, bas su dobri. Televizija je u nasoj kuci bar izgleda izvor vecine sukoba.
Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008