Main Menu

Katastrofe u kujni

Started by janavi, January 18, 2011, 06:30:11 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

AnaK

Sreća što nisi ništa rekla, a ni bacila  :girl_haha: Vidiš koliko su ukusi različiti  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Kažem ja, mora da je do mene :D i pohvalili su pohovano belo, nikad bolji poh, hrskav koji se ne odlepljuje a unutra meko meso, a od ćurećeg karabatka su mislili da je neko profi svinjsko pečenje, u najboljem smislu :blink: :think:

AnaK

:respect:

Imaš li neki tip za taj poh, ili ti se posrećilo  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Juuu, Disco, onaj sto je (mislim) AnaK ostavila recept negde jos ranije? Sa balsamicom? Meni je to odlicno!
Nisam uspela da nadjem gde je postavljeno da pohvalim. Pravila vec nekoliko puta i svima se dopada. :clap:
Old enough to know better, but too young to care.

cici

Verovatno je taj, i nama se svidja.Pravila sam nekoliko puta.Mm je jednom stavljao i u marinadu za pileca krilca ispalo odlicno.

disco2000

Quote from: AnaK on December 30, 2012, 05:05:24 PM
:respect:

Imaš li neki tip za taj poh, ili ti se posrećilo  :girl_haha:
Svaki put je tako i svaki put se nerviram što se razlikuju poh i meso :think: ali izgleda da ja nemam pojma ništa :lol: elem, koristim oštro brašno, jaja su dobro umućena i nisu posoljena, posolim meso... i uvaljam u prezle...

disco2000

Quote from: maripoza on December 30, 2012, 05:05:47 PM
Juuu, Disco, onaj sto je (mislim) AnaK ostavila recept negde jos ranije? Sa balsamicom? Meni je to odlicno!
Nisam uspela da nadjem gde je postavljeno da pohvalim. Pravila vec nekoliko puta i svima se dopada. :clap:
Samo se meni ne sviđa :lol:

AnaK

I nama je taj file jedna od retkih stvari koje se svima dopadaju, i prilično često spremam, jer je brzo gotovo. A poh i meni ispadne kako kad, uopšte ne uspevam da mu doskočim i da shvatim u čemu je fazon. :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

cici

Vise ni ne znam kako mi ispadne poh, toliko retko pravim :rofl: a deca vole naravno.

Pepi

Ja nikad nisam pohovala meso  samostalno  :-X
A jela kod neke prijateljice mm u NS, savršen, prosto se meso topilo u ustima  :balavi:

Xe

JA pohujem u Tefalovom dubokom tiganju, na tihoj vatri, poklopljeno. Meso bude savrseno mekano.
Druga varijanta je pohovano u rerni, to bude krckavije, i za to biram batake koji su inace socni.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

I ja isto volim da pohujem u rerni. Mm kad pravi obične pohovane, na ulju, super mu ispadnu, mekane, ravnomerno raspoređene prezle... mnogo bolje nego meni, zato sam i prešla na rernu.  :lol:

AnaK

Niko ništa ne upropašćava, a?

Elem, nisam verovala, ali zaista postoji pasulj koji se opire kuvanju  :crazy:

Natapao se, igrom slučaja, skoro 24h, onda ga je mm kuvao satima, pa ja dodatno kuvala skoro celu noć i - i dalje zrno treba pregristi. Jako. Da ne poveruješ :burko:
Janko 23.7.2002.