Main Menu

Katastrofe u kujni

Started by janavi, January 18, 2011, 06:30:11 PM

Previous topic - Next topic

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

linga

Ekspres lonac, i kamen bi skuvao za 45 minuta  :turpija:

AnaK a vi lepo da ste taj pasulj bacili i za te pare što ste za struju potrošili platite ručak u restoranu  :lol:

senka

jel ste vi sigurne da je to bio pasulj  :lol:
xenibalka  :respect:

mada uopšte ne bi bilo loše da negde piše kako spasiti upropašćen kolač/jelo
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lukina mama

procitah celu temu, i slatko se ismejah  :lol:
Luka ,09 April 2005

Unabebili

meni se to desilo sa graskom prosle godine na kanarima
a jos sam se trsila da "ima ja pokazem kako se grasak sprema"  :diva: :rofl:
dodacu: kuvao se ( na kraju)  u ekspres loncu i nije se raskuvao  :blink: :blink: :blink:

ne znam da li sam vam pricala kako je izgledala moja prva kulinarska katastrofa (rizoto)  :D
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol:

Unabebili

dakle, imala sam 19 ( i slovima: devetnaest) razmazenih dorcolskih godina,
ode keva u bolnicu
i ja da iznenadim caleta kad dodje s posla, resim da napravim rizoto

sidjem, kupim materijal ne stedeci ni na jednom sastojku ( vrlo bitan podatak)

sve stavim odjednom u lonac: luk, mlevenom meso, pirinac, zacine, kuvala ja to do iznemoglosti, vidim  :pleasantry: malo se pirinac prekuvao,
ali ne dam se ja omesti i negde pred kraj , narendam pola kg kackavalja i sipam u masu u serpi i kuvam jos 2-3 minuta

stigne cale, ja da sipam, ono se razvlaci, a tvrdo, konja da ubijes bez problema
pojede cale kasiku, dve, gurne i kaze:
- Lepo je, sine, al nisam ja nesto gladan i moram da odem do cika Sime da mu nesto zavrsima

ok, nije gladan

ode cale, i ja da ne sedim sama kuci, krenem kod drugarice, ulicu nize, prolazim pored tada jos uvek zive kafane "Suvobor", tik iza nase zgrade i vidi: moj otac sedi iznad 20 divnih cevapa i samo mota

pridjem, naklonim se, kazem" Prijatno. Lepo je sto nisi gladan"

i uvredjeno odem niz ulicu  :lol:

shodno tome, odakle sam ja krenula, ovaj stepen domacinstva koji sam postigla je ravan uspehu kvadriplegicara da se popne na Mont Everest   :diva:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

:lol: secam se ovog skoro smo o tome :rofl:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

vojka

jao, una  :girl_haha:
ja ne znam ovu pricu  :lol:
sto ti je divan tata  :girl_in_love:, probao da te ne uvredi   :girl_haha:
obozavam tog coveka, na nevidjeno  :girl_in_love:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol:

AnaK

Da bih dobila 5 čistih belanaca, morala sam da slomim 8 jaja. Stvarno mislim da u poslednjih 15 godina nisam imala ukupno 3 prolivena žumanca. Jaja su iz Maxija, na sniženju (i ujedno jedina S veličine), ističe im rok za nedelju dana, definitivno ima veze :burko:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Naravno, jaja neocekivano imaju teoretski vrlo dug rok trajanja, tako da su ta prilicno bajata.  :bighug:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Ma bilo mi je jasno, ali sve s dešavalo u 20.30, nisam imala vremena da tražim druga :burko:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Ono kad u pleK za torte, sa obručom, sipaš fil od jaja i pavlake  :shout: Jedina je sreća što sam odmah videla da podliva, te sve komplet ubacila u novi pleh. Kako ću to oprati, sam bog zna. Mada, tešim se, lakše nego što bih rernu  :turpija:
Janko 23.7.2002.