Main Menu

Katastrofe u kujni

Started by janavi, January 18, 2011, 06:30:11 PM

Previous topic - Next topic

cici

Imala vec taj slucaj pre par godina i jos se naljutila na tatu kad mi je rekao da je nekuvano.Kao on ce da mi kaze da li je kuvano ili ne, valjda ja znam :lol: naravno da nisam znala kad nisam ni probala :rofl:

AnaK

Ja sam potopila u četvrtak u toku noći, s idejom da kuvam u petak. Međutim, onda se ispostavilo da idem za Niš, pa ga je kuvao Manfred, noć petak na subotu. U subotu uveče mi se požali da je nekuvan, a kuvao ga satima. Ja kao zaključim da on ne zna šta znači satima :lol: pa pošto je tečnost bila jako ukusna, povadim zrna i samo njih kuvaj, i kuvaj, i kuvaj, bar 7-8h. Malčice su mekša nego pre te faze.
Janko 23.7.2002.

cici

Uzas, ja ne znam kakav je to pasulj.Mislim da posle toga nisam ni kuvala :rofl:

Xe

Moja kulinarska katastrofa je na kraju u novinama izasla  :lol:
Pekla sam mafine s visnjama, pa su se skvrcile/iskrivile, pa sam ih samlela, dodala malo soka i margarina i odozgo slag. Napravila tortu  :lol:
Evo ga

:lol: :lol: :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Zumbulica

E stvarno!  :rofl: :rofl:
A za pasulj, ja se ne secam da sam pojela lep pasulj ove godine. Valjda zbog suse, kuvaju se kao da su par godina stari.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

limun

Sad mi je lakse, imamo isto iskustvo. Retko kuvam pasulj pa sam pomislila da sam nesto izbrljala, znaci da je ovogodisnji rod los

AnaK

Ovaj naš pasulj ima sjajan ukus, mislim, sjajan ukus je dao vodi. Te je mm protivnik da drugu polovinu bacimo, nego da ga ubacimo u neku mrežu i kuvamo s drugim pasuljem, pa posle tako đuture bacimo  :crycry: :lol:
Janko 23.7.2002.

limun

moze da se ubaci u one loptice za kuvanje caja, tako jedno desetak njih sa po 7-8 zrna...  :lol:

AnaK

Ima i velika lopta, za začine. Al' ovde će raditi gaza :lol:
Janko 23.7.2002.

Pepi

Ja bih dodala malo sode bikarbone, da omekša zrno... :think:

AnaK

Imaću to na umu, ako se sledeći put desi  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Xe

Na kraju po sili boga izblendiras u pire i napravis gravce na tavce  :clap:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

limun

ja sam stavljala I sodu bikarbonu, ali ovaj moj pasulj je bio nemilosrdan, nije se dao smeksati  :rofl: