Main Menu

Katastrofe u kujni

Started by janavi, January 18, 2011, 06:30:11 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

Xe

Pa bas je lep kolac, i treba malo da naraste iznad serpe (u tome je i stos)  :girl_in_love:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Janko 23.7.2002.

Gost51

Lani

Quote from: anelore on January 26, 2011, 09:12:35 AM
Dve katastrofe sa tortom:
1. Moji se namucili da naprave Teletabis tortu za rodjendan moje sestricine, ona je uspela da sedne u nju na 2 minuta pre odlaska na mesto proslave rodjendana, Teletabis je imao zgnjecenu desnu polovinu lica.
2. Moja kuma je resila da svom bratu i snaji za vencanje pokloni, izmedju ostalog, mladenacku tortu na 3 sprata. Torta je porucena u poslasticarnici hotela Moskva, a treba da je oni transportuju za Novi Sad. Vencanje je u Novom Sadu oko 5, svi se skupljamo kod njih u stanu oko 12, pa odatle kolektivno za Novi Sad ( :lol:). Mama je nagovori da tortu, umesto neposredno pre puta, podigne iz poslasticarnice ujutru oko 9. Juli je, napolju ima 35 stepeni, oni nemaju dovoljno veliki frizider za tu tortu, nego je drze pored otvorenih vrata frizidera  :lol: Oko 14h krecemo kolima njenog tada decka, sada muza, ona i ja - ona sedi pozadi i drzi tortu koja se lagano raspada, truckamo se Novosadskim autoputem, i ja, koja sedim napred, se okrecem da pridrzavam tortu, slag se topi, gornji sprat puca...Epilog: u restoranu su tortu zaledili pa je ponovo premazali slagom, kuma i ja smo obukle rezervne haljine, a kola su isla na ciscenje. Tortu, kad je secena, oko 12, niko nije ni zagledao, mada je gornji sprat bio vidljivo kriv.

QQ  :nokti2: :crazy:

maxic

Podsjetile ste .... Jedna nasa komsinica spremala neko slavlje, ne sjecam se sta vise, a zivi u garsonjeri dva sa dva. Kuhinja puna svega i svacega, pekla neke kolace, izvadila pleh sa nekom korom od torte/ kolaca, prekrila je krpom i stavila na pod da se hladi. Kako je sve nekako skvrceno u garsonjeri, upada druga komsinica, staje na pleh prekriven krpom i brise noge, misleci da je otirac postavljen u tu svrhu.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Deda

Auuuuu :lol: :lol: :lol:, popila bi batine kod mene   :crazy:
Moja sveki resila da napravi tortu  :crazy: kad smo bili kumovi. To je njihovo staro kumstvo-mora na nivou i tako to. Mogli smo ko ljudi da narucimo lepu tortu ali ne , mastorica zna znanje. Sto se tice dekoracije , dozvala se pameti pa pozvala svoju sestru koja je klasa. Medjutim , djavolcic koji uvek dodje da je obidje kad ona sprema torte ostao dokon , pa umesao prste u tortu.
Ja nikad necu da zaboravim tu scenu-dosla ja sa posla i gledam njih 2 kako pokusavaju da sastave tu tortu koja klizi i raspada se na sve strane , misli mi zbrkane "Da li radi neka poslasticarnica sad " i vec mi p\naviru od suze od pomisli da je sutra svadba a meni torta bezi na sve strane.
Na ktraju se je zbutale u neki kalup pa u zamrzivac  :crazy:, pred nosenje su je dekorisale, samo ju je onaj led drzao u jednom komadu.
Kad smo se vratili ona me pita :"Sigurno su svi dosli da uzmu kuminu tortu " Ali izistinski me pitala-puna ponosa. A niko nije uzeo ni jedno jedino parce od onog kacamka  :-[
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Jaoo :girl_haha:

Maxic, ja bih je nokautirala. :lol:
Šalim se, ali pomogla bi mi da napravim novu koru.  :)

Gost51

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

MissL

polovina me podseti kad mi je drugarica pravila tortu za slavu, neku Lubenica
kako je pokusala da je izvadi iz kalupa ona se tako bukvalno slila na posluzavnik :blink: :nesvest:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

linga

Saska

dogodovstine sa tortama su stvarno hit  :rofl:

maripoza

Maxic, pa ovo je bas crnjak. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.