Gledate li "reality television show" i kakav?

Started by NenaS, May 08, 2009, 02:02:08 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Zato kupujem serije  :rofl: a kablovsku ionako placam zbog sporta.
Inace, u BG je SBB pokrenuo ESPN tako da se mozemo nadati kojekakvim prenosima  :clap:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

otisla si u tesku politiku k`o onaj moj taxista od pre neki dan  :lol:

maripoza

Xe, ja vec izvesno vreme imam ESPN, ali oni prikazuju samo one americke sportove i nista drugo.  :crazy:  Da ne govorim o tome da su mi makli TV5 i na njegovu frekvenciju stavili to cudo, pa tako sad nemam nijedan francuski kanal.  >:(
Old enough to know better, but too young to care.

anelore

Domace ne gledam - samo sam pratila Gala veceri Operacije trijumf. Mislim da cu gledati i "Ja imam talenat", jer traje dovoljno kratko.
Na BBC-u, pre nego sto ga je SBB stavio u neki idiotski neisplativi paket, sam pratila sve emisije o kupovini kuce, preuredjenju kuce i dvorista, kao i Master Chef. A posebno mi se dopada "What not to wear". Gledala sam i "Strictly Come Dancing", koji je izvorno osmisljen potpuno drugacije no "Plesom do snova" (pisala sam jednom vec na tu temu na R).
Slazem se sa maripozom - sezona reality programa ubi i ono malo TV programa sto nam je ostalo. Red reality show-a, read politickog talk-show-a, red reprizne serije/filma. Uz to, sa Ligom sampiona na RTS-u i Ligom evrope na B92 (volim povremeno da gledam, ali ne svaku i svaciju utakmicu) i njihovim reprizama - vidim da cu i ja morati da pocnem da kupujem serije, da imam sta da gledam dok dojim dete.

NenaS

Da i ja obidjem svoju temu...Poprilicno sam "izgustirala" T&L iz jednostavnog razliga sto prikazuju vec hiljaditu reprizu reprizine reprize i nikako da krenu dalje... :hm: Bacim pogled jos jedino na one sto grade i preuredjuju kojekakve cudne i neobicne kuce i na onu koja se, mislim, zove "Kad odes od kuce" gde nekog posalju negde na par dana, a onda mu srede sobu ili dvoriste...i to ako se pogodi da tu epizodu nisam gledala..Zaobilazim jedino one histericne vristavice kojima zivot zavisi od pronalazenja vencanica njihovih (maminih, verenikovih) snova.. A BBC i meni jako nedostaje..
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

janavi

Quote from: janavi on May 08, 2009, 04:04:48 PM
ništa ja to ne gledam...
i dalje isto
blago mi muka pripadne

a preleteh preko ovih postova
98% ovih što ste pomenuli nisam ni čula da postoji, srećom :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Finalina

Quote from: janavi on September 24, 2009, 08:01:55 AM
a preleteh preko ovih postova
98% ovih što ste pomenuli nisam ni čula da postoji, srećom :rofl:
potpis

Xe

JA sam trazila po netu da kupujem BBC-jeve emisije o preuredjenju kuce, ali sipak.
I one americke bi mi bile dobre. Bilo koje, samo da ne gledam opet ove sto se tetoviraju.  :crazy: A, da, i ove sa vencanicama. A kako uskoro krece ono zlostavljanje dece u vidu izbora za bebimis, mislim da cu T&L zaobilaziti u sirokom luku.
Ali ne pre nego sto me SBB cuje.  >:(

Nanny Ogg

Bebimis sasvim sigurno necu gledati, odvratno mi je to, ali bas, bas.  >:(
"Take home nanny" takodje opasno pocela da me nervira, mada mi se u pocetku dopadala.
Ipak su preuredjenja (i gradjenja) kuca najbolja :) A i ovaj "Restoration guy" sto treba da pocne ovoh dana (ili je bese vec poceo?) isto obecava.

Ajte zene, ne dram'te

maripoza

Jao, Xe, sad sam procitala ono o strucnim konsultantima. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Xe

Quote from: Nanny Ogg on September 24, 2009, 10:32:18 AM
Bebimis sasvim sigurno necu gledati, odvratno mi je to, ali bas, bas.  >:(
Ja bih ih sve olektivno uhapsila, kako muce onu sirotu decicu  >:(

Nanny Ogg

I ja.   >:(
A da ne pricam sto je emisija pravi pedofilski raj  :hm:

Ajte zene, ne dram'te

anelore

Meni je bilo dosta sto sam odgledala jednu emisiju Luisa Theroux-a na tu temu.