Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Jesam na slepoocnicama dosta, odozgo pomalo, na zatiljku crna kao ugalj.
Izgledala bih kao Indira Gandi da pustim svoju boju. :girl_haha:
Ili Kruela deVil  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Nezgodna je to faza, zahtevna skoro isto kao kad je sve belo :friends:  :crycry:
Janko 23.7.2002.

dmi

Quote from: AnaK on March 14, 2011, 09:59:59 PM
Nezgodna je to faza, zahtevna skoro isto kao kad je sve belo :friends:  :crycry:

pridruzujem se :crycry:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

senka

videh jednu devojku poprilično sedu, ne farba se, valjda joj je to fazon, baš je kao Indira u 20 tim, 30-tim
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

anelore

Ja moram priznati da to ne razumem.
I da se pridruzim onima sa puno sedih, samo moje nisu grupisane, nego ih ima svuda po kosi. Manje se primecuju na izrastku kad sam plava.

AnaK

Ni ja ne razumem. Viđam i ja jednu ženu, nikako ne mogu da joj odredim godine, smeštam je u raspon od 30-50. Oblači se lepo i moderno, a kosa joj je kratko ošišana i potpuno bela.
Janko 23.7.2002.

Deda

Quote from: Glitter on March 14, 2011, 09:44:22 AM
mala digresija...osisao se ex na keca jer `poceo je da celavi pa ce sisanjem da zgusti kosu` :rofl:
Ih, sta si mu kazala  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

rekla sam mu da se malo osvrne oko sebe...videce da je celavo sad in   :rofl1:

senka

Ova devojka je po mojoj proceni kraj dvadesetih ili početak tridesetih, šeta bebu. Ima dugu kosu, frizuru, doterana negovana... Možda ne sme da se farba?
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

veki

a mozda joj sede ne hvataju boju, meni sve boje ofarbaju sede do prvog eventualno drugog pranja.
Odlucila sam da se osisam na kratko i imam ideju kako, samo da vidim  jel ima neko malo bolju ideju od ove koja se meni dopada

Deda

Mislim da bi ti ova bila super , ali i ovakav dekolte da nabacis :zlocka:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

veki

do pola ledja
pozadi, napred mi je i duza, posto je bila isisana u spiceve napred, samo je frizer bio promasaj :rofl:

veki

Quote from: Deda on March 15, 2011, 09:58:31 AM
Mislim da bi ti ova bila super , ali i ovakav dekolte da nabacis :zlocka:
jes da bi volela da mi je dekolte onako popunjeniji, al za ovu sam nedosizna :lol:
odlepila sam s dugom kosom, opada mi ne n=mogu da se sastavim, moram da je farbam na 2-3 nedelje da bi mi sede bile sigurno prekrivene, a opet izvide kao sumanute u pramenovima, i 10 godina mi duga kosa, uzelela sam se kratke kose, a evo mi ga leto pa bi da ispunjeavma sebi zelje.

anelore

Po mom misljenju, paz je frizura koja pristaje svima, nije prekratka, nije preduga.
Meni se mnogo dopadala paz frizura Kejti Holms, mislim da odlicno ide uz tamnu kosu.