Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

paz je frizura koja izuzetno lose stoji zenama sa okruglim licem

emge

Ja imam sijede oko čela i za sad samo tu. To su one koje se vide kad podigneš naočare za sunce da služe ko rajf. Ne svidjaju mi se i zato sam i počela da se farbam.

anelore

Quote from: Glitter on March 15, 2011, 10:20:48 AM
paz je frizura koja izuzetno lose stoji zenama sa okruglim licem
Ne bih se slozila, npr. ako je onaj "inverted bob" koji ide u spic kod brade. U sustini, ne sme da bude paz sa puno volumena na vrhovima kose ako zena ima okruglo lice. Dakle, ne sme tu da bude voluminizirana  :lol: a moze kod korena kose. Valja se negde.  :rofl:

Glitter

a opet veliko lice i mala kosa, izgleda prilicno smesno...mislim znam po sebi :rofl:

anelore

Meni ti uopste nisi izgledala smesno sa tom frizurom.

veki

ja imam okruglo lice i nikada mi se na meni nije dopala nijedna paz frizura, a opet sam bila zadovoljna i raznim kratkim i dugim.  U stvai ova mi je jedna od opcija, druga mi je kao linet iz ocajnih domacica. A opet bi se ofarbala u neku boju cokolade malo svetlije od ovoga sto je sad ili bih izvukla pramenove.

anelore

OK, shvatila, odustajem.

cici

kalimero

podsetiste me, odoh da se farbam :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

ja pustam kosu, pustam... pa je osisam.... i tako

sad sam se odlucila da cu ipak da pustim da naraste u kratki paz ( onaj sto je nazad kraci a naprije duzi, a ide na stranu)

jedina stvar koju mrzim su siske

a inace sam bila raznobojna, samo nikad platinasto plava, jer ta boja definitivno nema smisla na meni
i nisam nikad kovrdzala kosu ni na koji nacin - jesam je ispravljala dok mi je bila duga prije par godina, posto mi je kosa jako gusta, vrlo cesto me poklopi ako je bar nekako ne istanjim peglom. malo mi je problem i kad je duga sto je jako tesko naci onu snalu za pundju koja je dovoljno velika da moja kosa stane u nju, pa je onda vezem u trostruki rep koji lici na pundju ( vidim i moja kcerka sad to radi - njoj je kosa stalno mokra, jer trenira plivanje 5 -6 puta sedmicno)

moja prirodna boja je dosta tamno smedja, ali u zadnje vrijeme mi ne stoji, prevelik mi je kontrast sa licem. pa eksperimentisem.... mislim da mi je neka smedjo-crvena sa crvenim pramenovima najbolja solucija... ali jos uvijek sam precrvena. nije losa boja za promjenu, ali nije nesto za cim cu zaliti kad promijenim
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Gost51

Quote from: emge on March 15, 2011, 10:22:56 AM
Ja imam sijede oko čela i za sad samo tu. To su one koje se vide kad podigneš naočare za sunce da služe ko rajf. Ne svidjaju mi se i zato sam i počela da se farbam.
uf sto ovo mrzim (imam)

Gost51

frizurica
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Margarita

Tchi

veki