Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Kako joj od ove prve, tanke gumice nije ostala linija? :think:

anelore

Svidja mi se ideja.
Javi kako se ponasa do kraja dana i sutradan.
A mogla bi i svoju fotku da nam postavis  :girl_haha:

Deda

Neda kaže da je vezivala kosu u rep maramom a oko ona 2 kraja obmotala kosu i pricvrstila gumicama krajeve.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Javljam stanje do kraja dana, a mislila sam i noćas da spavam ovako :lol: Moja kosa, inače, prirodno valovita, sve ove stvari obično prima i drži kao luda. A slikala sam se jutros, fotka posle posla :pioneer:
Janko 23.7.2002.

disco2000

A jesi li stavila onu prvu tanku gumicu?

:lol: meni uvek ostane oštra linija od gumice...

Glitter

Meni se ova Kineskinja ne racuna one imaju divne kose

AnaK

Ja sam neku drugačiju gumicu stavljala. A prvo sam videla ovaj video, nego ona svašta stavlja, pa da se ne rpepadnete :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=Evu05WFYRyU
Janko 23.7.2002.

AnaK

Prilično se opustilo do sinoć, tako da planiram da ipak uzmem nešto za kovrdže, samo da proučim šta postoji.
Janko 23.7.2002.

disco2000

AnaK

Ovo je kad je bilo sveže  :girl_haha: Nisam dovoljno stegla, nisam imala šnale. Moram malo da izvežbam, ali se i meni dopada, hvala  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Dacko

Boja ti je mnogo lepa, ima li taj zlatni odsjaj i na dnevnom svetlu?

AnaK

Hvala  :kiss1: Ima, ja sam stvarno prezadovoljna. To je kombinacija 5NV i 6NV davines, ali isprana, mislim da je ovo otprilike 6NV ili 7NV sama. Za Davines se žale da se mnogo ispira, ja farbam izrastak često, a za dužinu mi baš odgovara što je tako.
Janko 23.7.2002.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

lepo je bas
ja evo drzim onu carapu sa linka od juce, nikako da je skinem da vidim na sta lici, a i nekako mi udobno ovako  :rofl:

cici

Lepo je. Nisam probala carapu, mogla bih.