Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Da na prelomljeno i racunam. Ne bih bas kovrdze a ni meg rajan tip talasa. Vise kao drugi dan kovrdza

Deda

Super ak o tako ispadne ,  koliko li ce te odrati tamo  :nokti2:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

moma

Moja kosa tako bude u beach fazonu na moru. Posvijetli ludacki i od soli se ukovrdza. Bude totalno drugacija nego kuci.

Ovo ce ti odlicno biti za vlazno vrijeme.

Lani

Mnogo je lepa frizura.  :good: Daj sliku kad bude gotovo, tebi će to lepo da stoji.

stacka

Idem po forumu i ozivljavam mrtve teme :lol:

Nemam pojma koju bih frizuru mogla za svadbu. Nemam dovoljnu duzinu za neku pundju, kad guglam uglavnom mi izlazi nesto na ovaj fazon
Moja je malo duza od ove na slici
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

ajde, ako imate neku ideju slobodno prilozite  :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Lani

Ja nisam od pomoći, ja se uvek samo isfeniram na ravno, doduše kad idem na neke svadbe onda me frizerka isfenira. To jednostavno mi je nekako najlepše, sve lokne, punđe i tako to mi je mnogo "matursko veče" fazon.

moma

Meni su sad ovi talasi zakon.
Ili jedina pundja koja mi se svidja je kad nazad, krenuvsi odozdo ispletem riblju kost i gore od ostatka napravim obicnu pundju. Djwci sam pravila gore masnu umjesto pundje.

AnaK

Ni ja nisam neki tip za frizure, i samo se feniram, najčešće ravno. Mada mi se sad mnogo dopadaju krupne lokne/talasi, pa od frizera izlazim isfenirana tako. I to mi je izbor i za 'prilike'.
Janko 23.7.2002.

anelore

Stacka, meni je ova frizura bas lepa, i mislim da se odlicno uklapa uz tvoju haljinu. MOzes i na fotkama mene i moje sestre da vidis kako talasi mogu odlicno da izgledaju na kosi do ramena i kracoj. Dakle, bas takvi krupni talasi, nista drugo. Ako imas pramenove, talasi ih dodatno istaknu.

moma

I talasi ce da skrate kosu, pa ce taman da bude do ramena, sto tebi super stoji.

AnaK

Moram da podelim s vama svoje oduševljenje ovom četkom:

https://starshop-eu.com/ba/proizvod/cetka-za-susenje-i-oblikovanje-kose/

Naručila sam je sa neta, FB mi izbacio, pa rešila da probam jer je velika (elipsastog je oblika, stranice su veličine maltene standardne četke za češljanje). Sinoć sam je prvi put koristila, moram malo da se izvežbam za pozadi, ali kosa mi je kao da sam se kod frizera fenirala, prvi put ikada u kućnoj radinosti.
Janko 23.7.2002.

moma

AnaK, super sto si zadovoljna! Čupa li?

AnaK

Ne čupa, ne vrti se. Divna je!
Janko 23.7.2002.

moma

aaaa kontala sam da se vrti