Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

stacka

:girl_sigh:
na kraju sam odnela laptop da bi ona videla sliku (kad mi je vec na 3 min od kuce :lol: ) i onda je krenula tuc, muc, pa ovo mora blansh, ne moze na moju boju da se dobiju ovakvi pramenovi, pa tu ima dve nijanse, ona je mislila da ja hocu samo jednu... blabla... na kraju je ostalo da vidi da li ce moci da ispomera zakazane pa ako moze onda da radimo sutra, ako ne onda neki dan u toku nedelje.... i ja sam se smorila.... kod bivse frizerke sam odnela sliku ona rekla ok i uradila, ova mi sad nije bas ulila poverenje.
Kaze da ova zenska sa slike ima zuto narandzastu nijansu na glavi :crazy: na sta sam joj rekla da ako ja budem imala zuto narandzasto da cu da se roknem na licu mesta :lol:
I sta ja sad da raaaaadiiiiim? :girl_sigh: :crycry:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Ja bih, iskreno, išla kod nekog ko neće da zamuckuje. Mislim da ove pramenove nije jednostavno izvesti, i bolje da sačekaš i platiš više ako treba, nego da riziluješ da budeš nesrećna i prefarbavaš se za nedelju dana.
Janko 23.7.2002.

stacka

I ja naginjem ka tome. Mislim, ja sam zadovoljna kako me ona sisa ali do sada nista drugo nisam radila kod nje, a obzirom na traume koje vucem od ranije ne bih da ponovo prolazim kroz isto. A, htela sam novu frizuru za slikanje :lol: sad nista od toga :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Šta da radiš? Da nađeš neku drugu frizerku. ;D

stacka

To je bilo vise retoricko pitanje :girl_haha:
Poslala sam poruku drugarici iz osnovne, ona je muski frizer ali mozda zna nekoga u ovoj nasoj selendri ili blizu nje ko bi ovo mogao da izvede.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

Quote from: Lani on March 03, 2012, 11:24:55 AM
Šta da radiš? Da nađeš neku drugu frizerku. ;D
da potpišem :D
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

stacka

:girl_wacko: postavila sam status na fb da sam u potrazi za frizerom, toliko sam resena da ovo imam na glavi :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ma OK, ja volim frizere koji kažu sve može. Naravno, ne uspe uvek sve kako mi zamislimo 100% ali ako ti neko u startu uzdiše i krši ruke, onda slaba vajda.
I ne volim kad nameću svoje mišljenje i pokušavaju da te odgovore od onog što želiš (ako je to što želiš u okvirima razumnog naravno). Mene je tako jedna bivša frizerka pokušavala da odgovori od farbanja u crveno kao nisam ja taj tip, moraću da menjam kompletnu garderobu (da, garderobu  :lol: :crazy:) zbog crvene kose i tako. Ofarba me na kraju ali to nam je bilo poslednje viđanje.  :lol:

AnaK

Stačka, ja znam ko bi ovo mogao da ti uradi, ali je skuuuupa  :crycry:
Janko 23.7.2002.

stacka

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Janko 23.7.2002.

martina

iskreno, u ovom salon gdje mene farbaju svako moze ovo da uradi.... imaju i drugi salon u koji ide moja prijateljica, po mojoj preporuci, i i tamo je ista stvar. za pramenove stvarno moras ili da radis stalno isto ( sto frizerka zna) ili da ides kod nekoga ko zna. inace izadjes na strafte

ja sam ponekad znala da odem kod nekog drugog, jer sam u zurbi, i oni odrade korijen i jos par pramenova, ali stari pramenovi ostanu, pa toner samo doda boju...

ovi moji stvarno znaju da zamijesaju boju.. jednom sam otisla u drugi salon i oni mogu samo da odrade osnovne boje iz knjige... a ovi moji, prvo zapisu koju boju stavljam, a drugo ako mijenjam, sve mi ispricju koliko ce cega gdje da dodaju da bude sta hocu... moja je kosa jako tamna, pa da je izbijele treba bas dosta

isto tako kad stavljaju folije - idu ukoso, tako da nema strafti po glavi

hocu da kazem - za ove pramenove ti treba neko ko zna sta radi
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Summer

Stacka, rekla sam ti na FB, ali evo i ovde/ Ja godinama idem u ovaj salon

http://www.hairfactory.co.rs/

, prvo kod Nikole, sad kod Vlade. Nisu nesto papreno skupi, sisanje je 1.500 dinara, a za pramenove ne znam, stavljala sa, zadnji put pre 4-5 godina i bili su mi savrseni. Mozes da pozoves i pitas. Bolje da das malo vise negde gdeces biti sigurna da ce ti uraditi kako zelis, nego da te site pare das za 2-3 popravljanja  ;)

Ja ne volim da eksperimentisem sa frizerima kad je u pitanju sisanje ili pramenovi/farbanje. Feniranje moze svugde, ali nista vise od toga.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

stacka

Hvala svima :bighug:
Ispostavilo se da je frizerka AneK vlasnica salona gde sam prvi put u zivotu izvukla pramenove :girl_in_love: i zaista znam da je sjajna, u to vreme kad sam isla kod njih sam imala najlepsi friz u zivotu. Jedino sto nije mogla ni okvirno da mi kaze koliko bi me kostalo nego da dodjem sa slikom pa onda :girl_sigh:
Videcu i kod ovih ostalih da se raspitam pa cu valjda izabrati pravu osobu :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Pa nije to mnogo, pramenovi u dve boje.Mene samo farbanje cele duzine kose izadje 3000.