Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Šta nije mnogo Cici, gde si videla cenu?  :think:
Janko 23.7.2002.

rafa

Mozda misli na tih 5K koje si ti navela.  :think:

Predivni su pramenovi.  :girl_in_love:
I da potpisem Lani za sve.

Mada sad kad je gledam, meni se cini da ima mozda i tri boje. A i uopste ne mogu da joj provalim podlogu i da li je farbana prvo ili ne.  :think:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Aaaa, nemam pojma, ja tu samo šišanje plaćam, sve ostalo mi je baš mnogo, pošto mi kosa brrrrrzo raste i farbam izrastak 2x mesečno :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

Lani

5.000 nije strašno za pramenove.
Stačka, tebi je kosa sad farbana ili nije?

stacka

Nije farbana, moja je skroz.
A, inace cula sam se sa drugaricom iz osnovne
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

ona mi predlaze naseg druga iz razreda za koga nisam ni znala da je frizer :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Možda da daš šansu drugu. :lol:
Pa kažem ti da nije strašna ona cena. Pitam te da li ti je farbana jer onda valjda ne bi trebalo da bude problema s pramenovima, znam da je frizerima frka ako ti je farbana kosa posebno u neku crvenkastu boju.

AnaK

Ja sam smislila pramenast način da postepeno pređem u par nijansi svetliju, i to ću da odradim u jeftinom salonu u kome se feniram. Ali sam sigurna da one ne bi umele ovo što ti želiš da izvedu

Janko 23.7.2002.

martina

Quote from: Lani on March 03, 2012, 08:21:59 PM
Možda da daš šansu drugu. :lol:
Pa kažem ti da nije strašna ona cena. Pitam te da li ti je farbana jer onda valjda ne bi trebalo da bude problema s pramenovima, znam da je frizerima frka ako ti je farbana kosa posebno u neku crvenkastu boju.

kad ti je tamna kosa onda da bi je farbali u crvenu moraju da je izbijele

problem sa svim  crvenim bojama je da JAKO brzo blijede. ja sam imala neku varijantu crvene zadnjih 3-4 godine. ljetos me je jedna i nekom zlj salonu bas zacrvenila s nekim tonerom, al za dvije sedmice bilo sasvim ok

rjesenje je da ides i stavljas toner svako 3 sedmice, ako imas kad... ja nemam... na kraju zavrsis sa sasvim drugacijom bojom od one s kojom si zapoceo

ja na kraju ipak hocu da se vratim na moju boju, jer mi kosa raste brzo i vecinu vremena mi je svjetlija nego sto hocu da bude. za kosu s crvenim pramenovima treba imati vremena

eh, da... ja sam se farbala u crveno i jos imala crvene pramenove
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

stacka

Summer, odgovorise mi ovi tvoji, iznenadjujuce su povoljni :girl_haha: ako budem zvala jel da naglasim da hocu da me radi neko od ovih tvojih ili nema potrebe?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Summer

Nikola vise ne radi tamo, odselio se u Bec, trazi da ti radi Vlada, super je on.  :kiss1:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Summer

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani