Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

cici

Sarulja :lol: ja bih toliko kose pa taman bila i sarulja :lol:

Lani

Nisam ni ja ljubitelj tih ispeglanih kosa što nosi pola grada ali meni jedino tako stoji, pošto imam glavu velićine TV ekrana. :lol:

Margarita

divni su ti pramenovi :girl_in_love:
a i kosa u totalu
ja volim ravno :)

stacka

Una, divno izgledas i divni su ti pramenovi :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Finalina

iako je ravna :lol: lepo se vidi da su pramenovi odlici i bas ti dobro pristaju .... super ce biti i kada se ukovrdzas, a na kikice mogu da zamislim da su ekstra

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

rafa

Divni pramenovi Una   :girl_in_love:
I bas ti je porasla kosa  :o ili ja imam neku drugu tvoju sliku u glavi  :lol: :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

Quote from: Lani on August 13, 2013, 11:48:47 PM
Nisam ni ja ljubitelj tih ispeglanih kosa što nosi pola grada ali meni jedino tako stoji, pošto imam glavu velićine TV ekrana. :lol:

Potpis  :lol:
Ali da je malo voluminiziarana  :lol: tj izdignuta na temenu. Kad je slepljena, izgledam zanosno  :crycry:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

hanna

Divna ti je boja Una .Ja sam kod sebe napravila zivu pometnju ..iz crvene boje sam otisla u neku tamno, tamno braon  :crazy: pa mi ni to nije bilo dovoljno ludo da sam odradila ombre ,gore tamno dole svetlo  :fool: kako rece mm trenutno sam najslicnija mexikankama  :rofl:

cici

Sto i uradila onoliko veliki prelaz,  mnogo je razlicito.

hanna

Pa znas mene ,nepromisljeno, neplanski i sve bi da probam  :rofl: Kao da malko patim za crvenom , mada  lomim se  da izblajham i ostatak kose i vrnem se u plavuse   :nokti2:

cici

Bilo bi ti lepse da je prelaz manje upadljiv, ali dobro to se meni tako svidja ne mora svima :rofl:

hanna

Ma pusti decu da se uce na meni  :rofl:

cici

Briga te kad imas kose za izvoz.

hanna

proslogodisnja  :D

ovogodisnja , nekkao s proleca  :rofl: e ovde sam vec htela da se resim crvene pa sam izvukla dosta pramenova s tim da su krajevi bili crvenkasti, i volela sam nije d a nisam , sve dok nije proradio ludi crv i odvukao me u ovu trenutnu boju  :rofl:

evo sad i ostatak sveta zna o cemu pricam  :rofl: