Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Lani

AnaK

:girl_haha: :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha:

Videću još, pošto se ispostavilo da farbe kojom se ja farbam u Beogradu nema gde mi je rekla da ima, pa sad imam razlog više da odustanem. Ali mi zanimljivo zvuči. Sutra idem na feniranje, pa ću probati da pojasnim sebi šta mu to tačno dođe  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

martina

a pa ne, to je samo moj regularni rezon s kosom. kako bih inase isla od duge kose na keca?
mislim, meni farbanje bas dodje ko nula rizik, ako ti se ne svidja - prefarbas
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Ma kakvi :lol: Ja sam mnogo bela i nije mi ni farbanje laganica, ako hocu boju kopja mi se dopada, :crycry:
Janko 23.7.2002.

martina

ja slabo imam sijedih
i sad gledam, vidi se izrastak kad se zagledas, al nije mi strasno, vidjecu da se u neumu farbam, pred polazak. zavisi koliko mi ovo farbano posvijetili na suncu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Praslin

Mi smo krenuli smo redovno na bazen, idemo bar 3-4 puta nedeljno. Planiramo tako cele godine. Baš nam prija svima.
Meni je samo problem ova kosa. Sad još i nekako, ali zimi će mi biti neviđen smor. Ne mogu da se šetam baš po zimi sa mokrom kosom (i leđima posledično), a mnogo mrzim da feniram kosu. Razmišljam da se ošišam baš, baš kratko. Nešto sam mislila da napravim friz kao Judy Dench, ali ne znam da li će to hteti sa mojom kosom.
Bojim se da bi to sa tamnom kosom izgledalo kao šlem, a malo me strah da se ofarbam u svetlije...  :nokti2:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Deda

Ma sta ti je Praslin , kosu samo malo prosusis da se ne prelomi  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Dawn

Praslin

Dawn, u pravu si, to jeste opcija, ali ja nešto ne volim te kape, smetaju mi. Ako stvarno drži kosu suvom, onda mora da steže glavu. I svaka popusti posle malo ronjenja.
A ja volim da se opustim kad plivam. Čini mi se da bi mi sa kratkom kosom bilo lakše.

Kaže mi drugarica da ne veruje da bi mogla kosa da mi stoji kao kod Judy Dench, jer ja imam gustu i jaku kosu, ali nešto mislim, ako nađem grizera koji to ume dobro da istanji...

Lani

Ma ne čuvaju kape kosu od vode, Ivi bude potpuno mokra kosa posle svakog časa plivanja.

Praslin

Kape zapravo sluze da zastite vodu, odnosno filtere od kose.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Finalina

ja se ne bih šišala zbog nekoliko sati plivanja, nosila bih kapu

Ira

Frizura Judy mi se svidja  :good: ali bi mi bilo zao da osisam onako divnu kosu sa kakvom tej a pamtim od prosle godine  :girl_in_love: .
Nebi trebalo da ti bude problem zimi, neces ici pjesaka kuci posle bazena?
Od bazena do auta iz auta u stan , to je dva minuta  :girl_smile:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck