Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

cici, tvoja frizura je meni retko lepa, i boja , ma sve  :girl_in_love:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

chokoladica

Quote from: cici on April 04, 2011, 10:58:45 PM
Neki kratki paž, valjda je to.
Potpuno te razumem i meni kosa jezivo sporo raste, šišam samo koliko moram i retko.Zdrava je inače pa ne moram svaki čas a nekad bih rado promenila ali u suštini volim dugu kosu.

Što se tiče održavanja crvene boje ne mogu da ne pohvalim, ponovo i ponovo Wellinu profesionalnu.Ima samo jednu manu, skupa je.Trenutno mešam vatreno crvenu i neku smedju i baš mi se svidja boja a i ispira se lepo nisam žuta ni u jednoj fazi do farbanja.
Ja koristim neke Elgon. Za crvenu mi je bio problem jer mi je frizerka mesala 3 farbe , i nekako je najbolja kad je sveze ofarbana.. Nije bilo zutila ne znam ni ja koliko, ali na 3 nedelje..4 mozda, morala sam da se farbam jer mi to vec nije bilo to.
A tvoja boja je uvek bila fenomenalna, i sto je najbitnije, prosto ne stoji svakom... za crvenu moras da imas i ten i nekako se najteze uklapa u sve :D (ovo sam bas srocila  :lol: )

cici

Hvala :kiss1:
Ako mene pitaš ja ni nemam frizuru samo dugu kosu :rofl: bojom sam prezadovoljna.

Unabebili

imas i dugu kosu i frizuru  :sissyfight:

jbte, primi komliment kako treba jednom  :cigla:

ti si odabrala savrsenu frizuru za sebe i jos kad je onako nezno i zenstveno uvijes, ja se odusevim  :girl_in_love:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Dobro, dobro evo,  hvala na kompilmentu :kiss1:

Gost51

da, cicine crvene lokne su perfect

AnaK

Čoko, izgledaš kao aviJon. I ja ne bih paž, divna ti je duga, divna baš.
Janko 23.7.2002.

Deda

Ne mogu da se odlucim.... sve sem plavuse ti je odlicno
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

veki

meni je poslednja savrsena, sve mi se dopada

chokoladica

Quote from: AnaK on April 05, 2011, 07:23:25 AM
Čoko, izgledaš kao aviJon. I ja ne bih paž, divna ti je duga, divna baš.
Jeste jeste, nego znas ono kad te uhvati zivac,pa ne znas sta ces  :rofl:
Dedo, ne moras da se odlucujes... ustvari, htedoh da pokazem koliko je meni to..aj da kazem jednostavno. Samo mi kvrcne nesto i u stanju sam iz crne da predjem u plavo i obrnuto. Cini mi se da vecina zena kad pronadje tu neku boju... drzi se nje ko pijan plota, i ne usudjuje se da menja. A meni nekako svaka promena prija . I , ja jesam pronasla "moju boju" (pa i frizuru donekle, duga kosa, na to mislim ) a to je tamno braon ,ili nesto cokoladno , ali kad god promenim..meni prija. Imam problem sto mi posle nekog vremena dosadi odredjena boja. Kao ova sad prethodno sto sam imala.da, dobra je, pramenovi su super..ali kad se pogledam u ogledalo, meni je dosadno  :lol: 

veki

Quote from: AnaK on April 04, 2011, 10:07:46 PM
Veki, ja tebe sa ovom novom frizurom i znam :) Meni je promena ova pre :)

kako me bre znas, pa zadnjih 9 godina imam bas dugu kosu, a sad imam jedva kose na glavi,
odsekla sam bar 35cm na najkracem delu :rofl:

AnaK

Ups  :-[ Mora da si onda imala skupljenu, pa je to ličilo na ovu frizuru  :-[ Ne znam, stvarno, al' meni si ovo - ti  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

gde su vam te slike, ja vidim samo slike ovih selebriti?

chokoladica

Aaaaaa, nasla sam veki na 13. strani. Pa ti se osisala na kratko??  Dobra je promena, ja samo hocu da se smejes na slikama :) Imas tako lep osmeh :)

veki