Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Quote from: bubi on February 12, 2013, 03:38:50 PM
senka ova frizura je kao moja,jos je moja kosa kovrdzava i bez frizera ne moze.
a ja sam se preporodila od kako sam se osisala.
kaze moj kolega da frizerki dignem spomenik kako mi dobro stoji friz :lol:
Bas sam htela da kazem da je frizura ko bubina , moja je kraca i isto mora stalno da se fenira.
A bubi stoji savrseno  :girl_in_love:, mislim da bi i senki isto.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

I ja mislim da bi senki lepo stajala bubina frizura.
To ne stoji samo ovima što imaju glave kao televizor kao ja.  :crycry: :crazy: :lol:

cici

I ja da dodam da bubi ova frizura stoji savrseno.

AnaK

Ja toliko volim dugu kosu, i sve su mu žene lepše, nežnije i ženstvenije sa dužim kosama  :girl_haha: da uopšte ne mogu da se setim ikoga koga sam (ili slike) videla sa dužom i kraćom da mi je lepši sa kratkom  :-[
Janko 23.7.2002.

bubi

hvala devojke :bighug:
nisi mene videla sa dugom,crnom i kovrdzavom kosom:lol:  :bighug:

monochrome

Quote from: AnaK on February 12, 2013, 04:28:05 PM
Ja toliko volim dugu kosu, i sve su mu žene lepše, nežnije i ženstvenije sa dužim kosama  :girl_haha: da uopšte ne mogu da se setim ikoga koga sam (ili slike) videla sa dužom i kraćom da mi je lepši sa kratkom  :-[

pa kako nemo's...pa mene :lol: :lol: :lol: :kiss1:

AnaK

Quote from: bubi on February 12, 2013, 04:29:53 PM

Nisam  :kiss1: Ti si meni prelepa i atraktivna, al' bi stvarno bila jedina ako bi se ispostavilo da nisi ženstvenija i nežnija sa nekom dužom, ne mora kovrdžava i crna  :girl_haha:

Mono  :-X :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Summer

meni se mmogo svidja kako bubi stoji kratka kosa i lepse joj stoji, po mom misljenu, nego duga kosa koju je ranije imala  :kiss1:

ja sam juce bila na nekom tretmanu 'oporavka i hranjenja kose' (ne znam kako se zove, ovo sam sama smislila  :rofl:). prvo pranje neki spec. samponima, onda jedno pakovanje stoji pola sata (koje kao otvori dlaku), onda drugo opet pola sata (napuni tu istu dlaku proteinima, mineralima...). ne mogu da vam opisem kako mi dobro izgleda kosa, sjajnija, zdravija, odusevljena sam  :girl_in_love:

tretman, zajedno sa feniranjem, me kostao 1500 din. preporucujem  :good:

ovde

http://www.hairfactory.co.rs/#/fabrika

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Zumbulica

Meni se toliko svidja moja nova duzina, potpuno je zenstvena i iznenadjena sam da mi dobro stoji. Volim kratku kosu ali mislim da vise nisam za nju, a preduga mi je dosadila. Jedva cekam da vidim kako ce da se kovrdza bez feniranja, mada pretpostavljam da cu tesko prolaziti bez frizera.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Deda

Quote from: bubi on February 12, 2013, 04:29:53 PM

Istu sam i mala i ja-grozno ,. fuj
Ja sam redak primer da lepse stoji kratka kosa  :rofl:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

martina

meni je najvise dosadilo da idem kod frizera
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

duzina kose ne uslovljava nivo zenstvenosti  ;D
ja se osecam mega zenstveno bez kose :)

Unabebili

Quote from: martina on February 12, 2013, 05:36:01 PM
meni je najvise dosadilo da idem kod frizera

moj slucaj  :rofl:
ja sve biram frizure da se sto manje bavim kosom, ali kako mi godine odmicu, ta kosa postaje sve zahtevnija  :shout:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

I meni je uvek bilo neviđeno smaranje da idem kod frizera, ne volim da mi neko drugi dira kosu, da me čupa...
Užasno mi je suva kosa, kao slama  :( i pored toga što stavljam posle svakog pranja kose Pantene pakovanje za suvu kosu ili jednu od onih Semi di lino staklenih ampula. Očigledno da nije dovoljno. Nešto se meni tu posle drugog porođaja totalno poremetilo, ranije je bila sva suva onako solidno, nikad se nije mastila. Sad posle dva dana koren mi bude takav da moram da je perem obavezno a ostatak kose kao slama. :hm:
Ako neko ima preporuku za neko pakovanje ili štagod, nek ostavi link.

cici

Promeni proizvodjaca, zasiti se kosa. Moras da probas nesto drugo.