Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Summer

ja sam se za pola godine u americi osisala jednom i to sam teska srca izdvojila  :crazy:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

U Americi se nisam sisala, nista mi se nije dopalo kako to oni rade.Jednom kad sam otisla da mi naprave neku frizuru za svadbu i ponela sliku, oni mi rekli ne  moze to od tvoje ravde kose okrenula se na peti i izasla.Napravila sam sama ali tad nisam bila vesta kao sad pa nisam bila zadovoljna, no proslo je :rofl:

monochrome

Quote from: AnaK on February 13, 2013, 05:35:02 AM
Mono, ukusi su različiti, ja sve vreme pričam o svom doživljaju  :innocent: :kiss1:Lani, meni je ono crno Gliskur pakovanje savršeno, već sam ga preporučivala.  :girl_in_love: A pogledaj i ovde, mnogo su zadovoljne tom Macadamia linijom:

http://makeupandmore.net/blog/new-in-1/

ma naravno...ja se malo zezam :kiss1:

Finalina

nema bre zezanja mono kada je kosa u pitanju   :baba:

vojka

Quote from: Finalina on February 12, 2013, 03:51:45 PM
ti si bubi kao lutka sa tom frizurom, tebi odlicno pristaje
istina susta  :girl_in_love:
imala sam ranije friz a la meg rajan (iz onog linka sto je ostavila una), bas nista ne zahteva, nikakvo feniranje, samo je prstima namestim
volim da menjam, i duzine i boje  :girl_haha:
summer, bas lepo zvuci taj tretman  :girl_in_love:
lani, imam slican problem,
meni je kosa blagi uzas, brzo se masti, krajevi rascvetani i pored redovnog sisanja, sredina ko slama, a teme  :crazy:
zumbi
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

dmi

Quote from: Deda on February 13, 2013, 10:05:10 AM
:kiss1:
Znaci necu u Kaliiforniju, stvarno ne mogu zbog frizera  :lol:

:rofl:

jedina osoba kojo dam da mi ovde prcka oko kose je moja drugarica tanja, ona me sisala ( i sad moram da se sisam) i ona mi je izvlacila pramenove. mada uglavnom sve obavim kad dodjem za bgd :innocent:
feniram se sama, kupila sam onaj fen cetku sto duva ili me nekad isfenira drugarica kad je ne mrzi :rofl:
sve mi zao da bacim pare na feniranje i da ne budem zadovoljna :crazy:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

martina

Quote from: vojka on February 14, 2013, 09:31:42 AM
imala sam ranije friz a la meg rajan (iz onog linka sto je ostavila una), bas nista ne zahteva, nikakvo feniranje, samo je prstima namestim
ma kad imas kosu za to, onda je super
ja mogu samo cobansku ala demi moore

doduse, nekad sam imala i onu kratku kao ona u ghost... stalno su mi govorili da licim na demi moore i ducu markovic ( ako se ko jos sjeca te zene)
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

sad sam se sjetila one epizode friends kad je phoebe sisala monicu, ali pomijesala demi moore i dudley moore :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

u torontu ima nasih frizera koliko volis

u torontu sve ima, majke mi
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

AnaK

Quote from: martina on February 14, 2013, 01:23:09 PM
doduse, nekad sam imala i onu kratku kao ona u ghost... stalno su mi govorili da licim na demi moore i ducu markovic ( ako se ko jos sjeca te zene)

:love32: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Saska

Quote from: martina on February 14, 2013, 01:23:09 PM
ma kad imas kosu za to, onda je super
ja mogu samo cobansku ala demi moore

duca marković još vodi radio emisije  :girl_haha: , na tv-u je nema
isto izgleda kao nekad

Summer

zivi pored moje kancelarije, sretnem je cesto. uvek ima neki izraz na licu kao da je strasno nadrndana, da se tako izrazim   :girl_haha:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

martina

blago njoj kad isto izgleda
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

vojka

ima i mnogo slatko dete  :girl_in_love:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

senka

e ovakvu bih frizuru, vrlo se razmišljam  :nokti2:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama