Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

prevodilica

men se čini da bi tebi takva frizura lepo stajala

martina

bi, ja mislim

samo razmisli koliko imas vremena da visis kod frizera svako malo
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cimeta

Imam dugu kovrdžavu kosu, koju farbam i s' vremena na vreme feniram. Kako vreme odmiče sve je sličnija slami  :D Sada je u nekoj najgoroj fazi kada je "kao" kovrdžava, a nije ni približna onoj kosi koju sam imala pre nekoliko godina. Mislim da je počela da gubi na kvalitetu kako sam rodila drugo dete.

Divna je kad se isfenira, ali ja ne mogu da se feniram sama, a kod frizera često ne mogu da stignem, a povremeno volim i da promenim i budem malo kovrdžava - malo prava :)

Kovrdžave sapatnice: kojom farbom se farbate, koju kozmetiku za kosu koristite, koje šampone, balzame, pakovanja, pene, gelove?

Ličim na ovu :girl_werewolf: :lol:

PS Što sam se primila na ove smajliće. Hit  :girl_haha:

"... and the dreams that you dare to dream really do come true..."

Dada

Da prijavim da sam se zapanjila kad sam vidjela kosu jedne drugarice koja ima onu zensku celavost. Dakle, kosa joj je fenomenalna, gotovo da se ne vide proplanci a sve zahvaljujuci konjskom samponu koji je pocela da koristi po preporuci dermatologa :)
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

A koji je to šampon, da preporučim koleginici kojoj se teme baš providi:flower:
Janko 23.7.2002.

senka

Quote from: AnaK on March 01, 2013, 09:12:15 AM
A koji je to šampon, da preporučim koleginici kojoj se teme baš providi:flower:

ja mislila ti došla da kažeš kako mi je frizura fenomenalna  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Jeste, stvarno je divna :love32: I boja, i pramenje, i divno ti stoji. Dodatni bonus sto si, za sada, odustala od sisanja :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Dada

Pa konjski, tako se zove :lol: Kupuje se u apotekama i kod vas kosta oko 2000 din a koncentrat je, ovoj mojoj drugarici traje vec nekoliko mjeseci :)
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Deda

Quote from: cimeta on March 01, 2013, 08:55:05 AM
Imam dugu kovrdžavu kosu, koju farbam i s' vremena na vreme feniram. Kako vreme odmiče sve je sličnija slami  :D Sada je u nekoj najgoroj fazi kada je "kao" kovrdžava, a nije ni približna onoj kosi koju sam imala pre nekoliko godina. Mislim da je počela da gubi na kvalitetu kako sam rodila drugo dete.

Divna je kad se isfenira, ali ja ne mogu da se feniram sama, a kod frizera često ne mogu da stignem, a povremeno volim i da promenim i budem malo kovrdžava - malo prava :)

Kovrdžave sapatnice: kojom farbom se farbate, koju kozmetiku za kosu koristite, koje šampone, balzame, pakovanja, pene, gelove?

Ličim na ovu :girl_werewolf: :lol:

PS Što sam se primila na ove smajliće. Hit  :girl_haha:
:blink: Ne mogu da verujem da tebi kosa lici na slamu, preterujes 100 %
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

senka

Quote from: AnaK on March 01, 2013, 09:29:39 AM
Jeste, stvarno je divna :love32: I boja, i pramenje, i divno ti stoji. Dodatni bonus sto si, za sada, odustala od sisanja :girl_haha: :kiss1:

e tako! ovde moraš da iskukaš za neki javni  koplAmenAt  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cimeta

Quote from: Deda on March 01, 2013, 10:38:30 AM
:blink: Ne mogu da verujem da tebi kosa lici na slamu, preterujes 100 %

Seno, slama,
seno, slama,
zob, zob, zob
Trust me  :crycry:

"... and the dreams that you dare to dream really do come true..."

AnaK

Quote from: senka on March 01, 2013, 10:40:09 AM
e tako! ovde moraš da iskukaš za neki javni  koplAmenAt  :lol:

E maa nemoj :burko: Dovoljno je sliku da okačiš, koju smo još onomad tražile :baba:
Janko 23.7.2002.

senka

pa što me nisi slikala  :burko:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Jao, pa nemam ja taj kod uopšte, ja bežim od objektiva, pa ga ni ne nudim  :crycry:
Janko 23.7.2002.