Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja nemam ideja osim onog tvog kratkog paza, meni se mnogo dopada kako ti stoji.
Janko 23.7.2002.

AnaK

I ja idem sutra na sisanje, ne znam bas sta bih, osim da mislim da duzinu necu bitno menjati. Malo da mi stanji/fazonira/sta god i siske i ostatak.
Janko 23.7.2002.

monochrome

anak, hoces li da zadrzis ovaj stajling???

kalimero

Anak, a jesi probala da siske ne uvijas i ne feniras, nego da ih ispravis?
meni se dopada i kako ti podignuta kosa stoji sa tim siskama  :clap:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Jesam, jesam, sad ih peglam  :girl_haha: Navikla sam se, sviđa mi se  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

martina

Quote from: AnaK on May 16, 2013, 01:51:19 PM
Jesam, jesam, sad ih peglam  :girl_haha: Navikla sam se, sviđa mi se  :girl_in_love:
:clap:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

anak, sto me ignoriras bre :)

AnaK

Pa ne ignorišem te, zbirno odgovaram, sve mi se uklapa  :girl_haha: :kiss1: Nisam razumela šta se od mene očekuje  :-[ :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

meni se cini da je ombre vrlo zahtevna opcija
ne ide na sedu kosu, treba cesto da odlazis kod frizera da to izgleda kako treba,
treba da ti to uradi vrhunski frizer, inace ces da izgledas kao "zene, gace, zene kese, zene LM, Bond"  :rofl:
i najzad, nekako mislim da to treba da rade zene koje imaju  beskoncano puno vremena i para da bi to uvek bilo tip top

a meni je cilj da smanjim i ovo sto odlazim kod frizera oko farbanja  :rofl:

Kali, odes do Koleta na cosku Kralja Petra i Zmaja od Nocaja, udjes i kazes mu ovo sto si napisala ovde.
Pre toga nazovi da vidis da li mora da se proda bubreg za sisanje i feniranje  :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

Una, meni i od pomisli na Koletove cene  :nokti2: :nokti2: :nokti2: ali mogu sutra pre podne da pitam bar....

a za ombre se slazem, danas na ulici videh jednu tinejdžerku, odlican ombre ima, i to na talasastu kosu, iz tamno smedjeg do med boje, i to gomila preliva samo u toj poslednjoj trecini kose.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

Quote from: Unabebili on May 16, 2013, 04:14:46 PM
a meni je cilj da smanjim i ovo sto odlazim kod frizera oko farbanja  :rofl:

ja idem rijetko da rjedje ne mogu. sad mi je cilj da optimizujem... da idem sto rjedje, a da izgledam koliko-toliko ok... mrka kapa
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

ja zato hocu pramenove, da ne strci odmah sedo posle 7 dana od farbanja  :'(
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

monochrome

Quote from: AnaK on May 16, 2013, 03:59:48 PM
Pa ne ignorišem te, zbirno odgovaram, sve mi se uklapa  :girl_haha: :kiss1: Nisam razumela šta se od mene očekuje  :-[ :kiss1:

pa da mi se individualno posvetis :turpija:
znas valjda kakva sam razmazena :diva: :rofl: :rofl: :rofl: :kiss1:

dmi

ja sam bila juce kod frizera, premijerno :nokti: nisam bila ziva kakva cu izaci i moram priznati da sam bas bas zadovoljna. doduse ja ne bih bila ja da nemam primedbu - malo je krace nego sto sam htela ali dobro porasce mi za mesec dana na tu duzinu koju ja hocu.
mozda i stavim neku sliku kad se setim opet pass na PB :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

a da uradila sam pramenove ahahahah low lights tamne
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen