Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

cici

Meni se ovakav ombre ne dopada, prve dve su ti dobre.Ali posto si ti sklona da cesto promenis onda ni ovo nece potrajati.Mislim samo da su krajevi trebali biti tamniji.Inace rekoh vec da mi se ombre svidja.

hanna

Bili su krajevi tamniji nije da nisu , ali se brzo ispralo i prosvetlilo sto je logicno za blajhanje kose  . Ne, necu se dugo zadrzati na ovom ,ali cekam da prodju bar dva meseca, plasim se ostacu bez kose  :rofl:

cici

Aha nisam znala da se toliko ispralo.Sve jedno mozda sledeci put bez blajhanja.

Finalina

koliko frizura :nesvest: hanna.... dobra ti je ova nekako s proleca, najvise ti pristaje, crvenokose retko komentarisem to je bas specifican fazon ako vec nije prirodna boja u pitanju, a ova poslednja je sasvim zanimljiva mada nije ti sasvim legla sto i sama kazes
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

hanna

Ahaa , morala kupiti nove oci da uklopim sa crvenom bojom kose  :rofl:

Unabebili

meni je srednja slika - boja za tebe idealna, hanna
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

senka

meni se crvena najviše dopada  :)
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

hanna

Da , i meni se dopadaju prve dve , na poslednjoj sam omanula totalno, ali da se popraviti  :girl_haha:

Unabebili

Meni si na drugoj slici skroz svoja, a na prvoj kao da si ukrala tudju vrizuru  :girl_haha:

ali druga boja ti stoji perfektno!

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Dada

Meni se ucinilo da je Cici na prvoj slici :lol:

I meni se svidja druga.
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

hanna

Ne vidim slicnost ,mozda zbog boje  :rofl: Ovo je jedna od nijansi crevene koja mi se najvise dopala , malo je reci da sam ih isprobala ko zna koliko  ,pokusavajuci da ubodem neku crvenu nijansu koju sam  imala kao klinka sa svojih 15-16 godina ..no bezuspjesno ..

Unabebili

Quote from: hanna on August 15, 2013, 01:16:52 AM
Ne vidim slicnost

ni ja, cak mi nije ni blizu, samo mi deluje kao da je neka tudja frizura na tvojoj glavi

sa ovom drugom bojom bas imas neki svoj licni pecat

Dada

Ja vidjeh boju kose pa ogrlicu a onda neku drugu zenu na drugoj slici pa se vratih da utvrdim sta bi :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

hanna

:lol: Vjerujem ti ,ima momenata kad samu sebe ne prepoznam  :rofl:

Lani

Crvena mi je dobra ali šta znam, možda je ipak bolje imati pramenove... cimanje je posle prelaziti iz crvene u druge boje.