Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: Unabebili on September 19, 2014, 10:37:01 AM
dopalo se i malom i debelo i koleginici s posla  ;)

ma nek sam malo promenila,dotuzila mi duga kosa vise, godinama je nosim  ;)

A i ovo kad ti dosadi možeš opet da pustiš, to je bar lako.
Meni nikad nije bilo žao da sečem kosu.

MissL

Ni meni.
Volim dugu, ali mnogo volim i kratku kosu, kome dobro stoji to je raj.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Dacko

Lepo izgledaš, odlična je boja i dužina.

kalimero

Quote from: MissL on September 19, 2014, 11:26:42 AM
Ni meni.
Volim dugu, ali mnogo volim i kratku kosu, kome dobro stoji to je raj.

raj za pranje i dnevno servisiranje ali pakao za odrzavanje tj te ceste odlaske kod frizera.....

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

ja sam se vodila logikom da zelim da promenim mnogo frizuru i da sebi olaksam susenje

ovu duzinu mogu sama da isfeniram, onu ne mogu, pa sam je maje vise stalno drzala skupljenu u rep   :girl_sad:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

ja sam toliko varirala i da duzinom i sa bojom kose u poslednjih 10 godina da sad mogu da kazem sa sigurnoscu da mi narandzasto/crveno/smedje (cak i kao kombo) sa kosom srednje duzine stoji najbolje, te se i sada toga drzim

elem juce sam kupila spravicu u boots-u i obzirom da sam procitala vrlo malo negativnih komentara ukapirala sam da cenu koju su stavili se mozda isplati.

I isplati se :)

Uglavnom, zahteva malo vestine, danas sam probala prvi put  i zadovoljna sam :)

Uglavnom okacicu fotku samo ukovrdzano a onda i procesljano prstima i malo oblikovano
Kosa mora da bude suva i rascesnjana, podesava se dva nivoa temperature i tri nivoa jacine lokni (ajd da to tako nazovem mada nespretno). Nema mnogo sansi da se kosa upetlja, jer masina sve zivo signalizira.
ja sma celu kosu danas zavrsila za pola sata, sto je super za prvi put.

dakle ovo je sirovo izdanje

evo i rascesljanog
i jos da napomenem da je kosa bas meka i sjajna, videcemo dokle ce da bude :crazy:

spravica je ova

http://www.boots.com/en/BaByliss-Curl-Secret-Styler-2667U_1337289/

monochrome

super su curls i super ti je boja kose :good:

Glitter

hvala :)
ma i meni su ocekivanja bila skromna...da ne izgledam kao ovca i dosta mi :lol:
mogla sam sminku da nabacim za ovu sesiju al heb ga :crazy: nabacila sma lak za nokte :lol:

moma

Ja da ponovim da stalno setam fenomenalne lokne napravljene onom trakom oko glave. Sjajno izgleda, a ne steti kosu prilikom pravljenja istih.

bubi

Glitt bas ti je lepa frizura  :girl_in_love:

Glitter

Quote from: moma on September 19, 2014, 03:48:12 PM
Ja da ponovim da stalno setam fenomenalne lokne napravljene onom trakom oko glave. Sjajno izgleda, a ne steti kosu prilikom pravljenja istih.
kojom kojom?

Unabebili

uuu glitt, ovo radi, bas lepo radi  :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Strava je Glitt i baš je lep obliko lokni.  :girl_in_love:
Momo, kakvu traku?

moma

Ma ono, stavis traku oko glave i ubacujes i uvrces pramen po pramen... Dok cekas lokne, imas romanticnu pundju na glavi.

Glitter

Radi sve sto kaze sjajna kosa i yvek iste lokne