Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Divna si i mnogo ti lepo stoji :love32:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Pepi

cici

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Unabebili

hvala, devojke

i ja mislim da mora da se fenira, mada mozda se to moze malo uguzvati ,  pa da bude "nestasna"  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Una baš mi se sviđa.  :girl_in_love:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

bubi

Dacko

Lepo ti je, Una. I Glitina frizura mi se mnogo sviđa, nego toliko ste brzo tad prešle na drugu temu da nisam mogla da prekidam dogovore tamo nekom pohvalom. :)
Inače, zarazne ste, evo ja danas iz čista mira promenih boju kose iz vrlo šarene lešnik-plave, konkretno ove:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

u nešto što je trebalo da bude bakarno, tj. ovako

ali je ispalo tamnosmeđe, tj. ovako:

Nisam baš presrećna, ali bar je ujednačeno i pokrilo mi je sve sede vlasi, što je i bio ključni razlog za potamnjivanje kose, a onda ću videti da je sledećeg meseca osvežim ponekim svetlijim pramenom... ako se sama dotle ne ispere. Neverovatno mi je da sam toliko baksuz da mi se kosa doseti da u sebi ima crvenog pigmenta kad god pokušam da je farbam u plavo, a da se taj isti pigment k..vinski pritaji kad mi se ćefne da pređem u riđokose. :girl_sigh:

Lani

Meni se i ovako sviđa  :clap:
Jesi se sama farbala ili kod frizera?

kalimero

a mene kuma ceo zivot ubedjuje da se sede prikrivaju svetlom bojom kose  :think: i ja skapirah da je to i logicno......

nego, dopada mi se boja  :good: , ali savet, bas zbog tog crvenog pigmenta, uzmi uvek bas svetliju boju od one u koju bi da se ofarbas.....ja se farbam tamno svetlo plavom da ispadnem smedja  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

I moja farba je svetlo plava.  :crazy:

Dacko

Hvala, Lani.  :kiss1: Bila sam kod frizerke, za 350 dinara nema smisla da pokušavam sama kod kuće, naročito ne s tamnijim nijansama koje posle ne mogu da isperem s peškira ili odeće ako kapnu, a nekako mi uvek sve kapne. (Imamo li smajli za trapavost?)
Kali, znam za to, ali kod mene ne radi - ona šarena frizura na prvoj slici upravo je rezultat silnih pokušaja da među raznim nijansama i proizvođačima nađem nešto što će biti plavo a da će makar probati da ofarba sede, ali ne - ostajale su bleštavobele, a ostatak kose nije bio toliko svetao da se to ne bi primećivalo, tako da ja ne mislim da plava najbolje prekriva sede, nego da se kod žena kojima je kosa baš, baš svetloplave boje te sede prosto ne ističu u odnosu na ostale vlasi.

kalimero

za te pare ni ja ne bih farbala sama sebe kod kuce  :good:

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.