Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

Ali ne samo za farbanje.

Dada

Pa sad pricamo samo o farbanju :cigla: :girl_haha:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Mene će ovaj sombre, na moju boju, znači farbanje samo ovih svetlijih pramenova, ne cele kose, koštati 30€. Na dva mesta sam proverila, gde bih imala poverenja da to radim.
Janko 23.7.2002.

kalimero

ma, nema sanse da u narednom periodu idem kod frizera, mogu samo da sama eksperimentisem....pa i ako ne valja, em sam kod kuce, em ide sezona kapa  :rofl:
a kad potrefim boju i ton, onda idem kod frizera da smucka to isto  :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

btw, sta mu dodje sombre? taman sam ombre savladala.....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

QuoteSombre tehnika podrazumeva nanošenje svetlije boje na donji deo kose, ali za razliku od oštrih prelaza koje možemo uočiti na ombre kosi, sombre je mnogo elegantniji i decentrniji način da kosi podarimo "osunčani" efekat.
Janko 23.7.2002.

kalimero

:kiss1: majkumu to vec teska nauka postala.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Da ti kažem, meni je ovo lepše i praktičnije (brzo mi raste kosa, mnogo) od pramenova i lepše od ombrea. A sviđa mi se, kako god da se zove  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Dacko mnogo si lepa :)

I svidja mi se nova boja, Prodigy L'Oreal su dobre farbe, racunaj da ce za par pranja biti ono sto si zamislila...Ja sam se farbala u njihovu Sephia nijajnsu  i uvek na prvo ispadne tamno smedja li vec posle prvog pranja bude bas ono sto je na kutiji (od jedne prirodne tamne dzindzeruse :crazy: )

Glitter

glede sombrea i ombrea mogu samo da kazem da izgleda fantasticno ako se kvalitetno uradi, ako jok onda je samo aljkavo i meni vazda deluje prljavo :crazy:

Glitter

i da pepeljasta smedja mi je san (koij nece biti ostvaren )

sad sec

Dacko

Hvala, Glit.  :kiss1: Eto šta znači stvarno iskusno HR oko, prozireš me uprkos fotografijama.  :girl_haha:
Quote from: AnaK on October 29, 2014, 09:23:46 PM
Znam :) Goldwell. Moja mama koristi 8K, to je ova:
Ne znam u Nišu gde se može kupiti, prodaje se u nekim salonima.
Hvala. :kiss1: Njih zaista nisam dosad probala, izguglala sam u kojim ih salonima ima i daću im šansu čim završim ove pokušaje da se na brzinu postarim tamnijom bojom. :crazy: Doduše, nekad bude zapravo bolji rezultat kad neko ima dosta sedih - mojoj mami, kod koje je situacija pola-pola, sjajno su ispadale mnoge farbe koje kod mene ne rade, pa će možda i kod mene situacija biti bolja kad budem imala više belih nego sada. Na sreću, moji ukućani na tome toliko marljivo rade da su sve šanse da ću za godinu-dve moći da se zanosim da imam kosu kao Galadrijela, dok će u stvarnosti, naravno, izgledati kao Gandalfova. :lol:
I sad moram da se čistim s ove teme, ne znam koji mi je vrag poslednjih dana pa se svugde uvaljujem ko najgori uzurpator, a bar da pišem nešto korisno tipa 'i tako, draga Santice, farba za kosu koja bi mi možda promenila život jeste...' :lol:

AnaK

Quote from: Dacko on October 30, 2014, 08:09:32 AM
I sad moram da se čistim s ove teme, ne znam koji mi je vrag poslednjih dana pa se svugde uvaljujem ko najgori uzurpator, a bar da pišem nešto korisno tipa 'i tako, draga Santice, farba za kosu koja bi mi možda promenila život jeste...' :lol:

E, znam da će zvučati lažno :lol: ali baš sam juče ujutru, videvši te na tricama sabajle :lol: pomislila kako si se otkravila i postala prava mansardašica  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Dacko, kao tvoja Santa, pribeležiću da ti treba farba. :pioneer:

;D