Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

vojka

Senka, kovrdze mozda nemas I zbog dece  :think: :bighug:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

senka

jel? možda...
kovrdže sam dobila u pubertetu
ubedili su me da je od farbe i feniranja, a ja ni kriva ni dužna  :crycry:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Dada

Ja nemam pola kose sto sam imala, rekli mi da je zbog anestezija :think: Mada, i sad je imam sasvim dovoljno :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Lani

Quote from: senka on October 31, 2014, 08:57:27 PM
jel? možda...
kovrdže sam dobila u pubertetu
ubedili su me da je od farbe i feniranja, a ja ni kriva ni dužna  :crycry:

:blink:

cici

Mojoj drugarici su se lokne poprilicno ispravile posle trudnoce i porodjaja a imala je takve kao da ih je navijala na krupne viklere, lepse ne znam da sam videla.

Urbana

Udjem sinoc u sobu kad ona privodi kraju, sama, ne vidi a plete :girl_smile:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Glitter

jel to riblja kost?

sjajna je  :girl_in_love:

Glitter

ja sam opet izvlacila pramenove, okacicu fotku koja mi je neki krajnji cilj (za neku godinu ovim tempom :lol: )
ali ono sto sam na glavi uradila u novembru su bili dublji svetli pramenovi (koji sa farbom koju sam imala na glavi je moglo da ode do neke zuckasto dzindzer nijajnse) i ma koliko da sam se plasila ispali su odlicni. Ostatak kose mi je bio cokolada.
U decembru smo samo prefarabli koren i ostavili pramenove, a sada nismo dirali pramenove koji su bili po krajevima, nego smo izvlacili novu turu u boji karamela i za dve nijanse svetlije, te trenutno na glavi imam svetle pramenove po krajevima, karamel i neka boja meda malo vise prema korenu i koren koji je cokolada

divno je osvezeno a kranji rezultat e ovako nesto

Finalina

ovo je odlicno, glitt ......bas mi se svidja  :good:

.... probala sam sa mojim pramenovima da izvucem tamniji gornji deo, ali mi se ipak ne svidja sa mojom podlogom bar dok ne pogodim najtamniju boju koju bih da zadrzim uz lice ( i čelo ) jer ja često vezujem kosu i meni trebaju pramenovi od vrha

AnaK

Glitt, daj sliku  :clap: Meni se mnogo dopalo i onošto sam videla na tvojoj glavi u Momentu  :girl_in_love: sad verujem da je još upečatljivije  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ovo je super, kao sombre.  :clap:
I ja moram pod hitno nešto da menjam, dosadna sam samoj sebi.

Unabebili

odlicno  :good:

ja strpljivo cekam da ovo sto je upropasteno izraste toliko da mogu da odem i da popravim
nikad za 48 godina nisam imala nista gore na glavi - nikad, nikad, nikad  :girl_cray:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

kalimero

cime si nezadovoljna? Bojom?

Ja sam se farbala kao dacko u bakar pam dobila smedjkasto, sad se lepo ispira, ali se vec vidi izrastak..... Moracu izgleda u neku zlatno plavu da bi bila bilo kakva osim tamno smedje :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Nije ti ni to garancija kali. Nijansa farbe koju ja koristim je svetlo plava a videla si mene, tj. moju boju kose.  :lol: