Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Senka, super je ovo ali najbolja fora mi je što je light brown maltene svetlije od dark blonde.  :girl_haha:

Miss, otfikari jedno 10 cm, osećaćeš se bolje a to nije neka dužina kojoj posle treba sto godina ponovo da izraste.  :kiss1: Doduše, tako ja razmišljam, meni nikad nije bilo žao da odsečem ni 20 cm.

MissL

Nije ni meni. Imala sam izlete iz dugacke u kratku :girl_wacko: Jednom je bilo super, drugi put sam se oooooopasno pokajala, bilo je terrible.

Samo cu da skratim, to je i najsigurnije trenutno za moje zivce.

:kiss1:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Da, nemoj naravno nešto drastično, ali ako ti je 10 cm podnošljivo, go for it.

AnaK

Janko 23.7.2002.

bubi

MissL kako god odlucis,
lepoj zeni sve lepo stoji :bighug:

AnaK

Janko 23.7.2002.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

Nisam ni čula da neko predlaže takvu mudroliju pa da ljudi moraju još da reaguju. :o

Moje farbe 'prodigy' u nijansi 'fawn' nema više u DM-u, gde su sad sve 'prodigy' na sniženju, pa sam rešila da idem na nijansu svetlije i postanem kamila, to jest da isprobam ovu:

Glitter

Quote from: AnaK on May 27, 2015, 04:57:36 PM
:blink: :krsti:

http://onajkarlo.com/ne-palite-se-na-sisanje-svecom/
videh danas neko podeli na fejsu, mislim ne znam ni jednu jedinu osobu koja se podlozila da je ovo super pa jos da je ostila i uradila  :crazy:
mislim vatra topi vlas, kako moze to da bude korisno  :think:

AnaK

Meni je sama ideja zvucala stvarno sumanuto :crazy:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja sam citala o ovome mozda zimus, odjednom se pojavilo kao bum fora, ne dajte da vas frizeri lazu i sve u tom fazonu  :crazy:

a kada smo kod alata kojim sisaju ja sam primetila da ne ume svako da radi sa onim makazama za istanjivanje kose, niti ume svako da radi sa onim ziletom  :crazy: cak vecina zna samo da iscepka kosu po krajevima, koja posle ne da ne izgleda zdravo i tek osisano i osvezeno nego izgleda kao slama  :crazy:

kalimero

Quote from: Dacko on May 27, 2015, 08:42:20 PM
Moje farbe 'prodigy' u nijansi 'fawn' nema više u DM-u, gde su sad sve 'prodigy' na sniženju, pa sam rešila da idem na nijansu svetlije i postanem kamila, to jest da isprobam ovu:

Dacko  :o ti ode na 7? Znaci, da pratim?  :rofl: :rofl: :kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

Ne moraš da pratiš mene, nego popuste!  :girl_haha:
Meni je šestica ionako dosad od sunca i ispiranja posvetlela otprilike kao ovo što sad planiram.

Glitter

nemoj da se iznenadis ako ispadnes vise narandzasta nego sto si planirala  ;)
ja sam se u roku od dva dana fabrala ponovo i to sa 7 na moju omiljenu 6.32

kalimero

e, stvarno sam prsla nacisto, mozak mi ovo dojenje popilo   :fool:
ja se vec CETIRI MESECA farbam u 7.31 tj pomenutu kamilu a da toga nisam svesna  :rofl: :rofl: :rofl:
sad sam isla da vidim koja je brojka na ovim kutijama sto sam napravila zalihu  :crazy:
o, boze  :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.