Main Menu

Malo o frizurama

Started by senka, February 15, 2011, 09:16:01 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

Quote from: Glitter on May 27, 2015, 10:38:46 PM
nemoj da se iznenadis ako ispadnes vise narandzasta nego sto si planirala  ;)
ja sam se u roku od dva dana fabrala ponovo i to sa 7 na moju omiljenu 6.32
Ajoj! :nokti2: A baš sam razmatrala i tu nijansu (pošto izgledaju maltene isto na onim primerima na kutiji), i nešto me je privuklo ovoj. Pa dobro, zvaćete me Šargarepica. :)

kalimero

uglavnom, jeste crvenkasto i mozda ipak isprobam u jednom momentu tu 6.32 sto pominje glitt....mada odoh prvo da proverim je l to ona sto smo prvo nju probale pa meni bila mnogo tamna  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

kalimero

Quote from: Dacko on May 27, 2015, 10:44:13 PM
Ajoj! :nokti2: A baš sam razmatrala i tu nijansu (pošto izgledaju maltene isto na onim primerima na kutiji), i nešto me je privuklo ovoj. Pa dobro, zvaćete me Šargarepica. :)

neces biti sargarepica.....bar ja nisam  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dacko

Znači ipak ja pratim tebe. :girl_haha:
A na to da će imati neki crveni odsjaj i računam, da bi se uklopila s postojećom jer nemam nameru da farbam celu kosu, mada se narandžastoj ne bih baš obradovala.

kalimero

ma, ko ce ga znati ko tu koga prati  :rofl:

ja u stvari nemam pojma sta bih htela na glavi..... verovatno bi mi najbolje bila neka smedja, koja bi mi se uklopila sa obrvama, ocima, prirodnom nijansom moje kose (pre no sto su sede krenule)....a opet, bas delujem mnogo, mnogo umornije, ispijenije, starije kad je tamna, ispadnem jos bledja, podocnjaci dodju do izrazaja (a uvek ih imam).....
pramenovi neki? mislim da nemam vremena za odrzavanje istih.....  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

Quote from: kalimero on May 27, 2015, 10:44:54 PM
neces biti sargarepica.....bar ja nisam  :girl_haha:
znaci ja sam bila ona boja rdje :crazy: bar da je bila sargarepa, nego ni to...bas sam se nesto izduvala i onda kupila moju ljubljenu 6.32 i sad sam :sreca:

Dacko

Dopalo mi se kako sam ispala sa kamiljom bojom, nekako mi je lepše nego prethodna nijansa. Evo sličica, prva je u kući, druga na suncu:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dacko

Hvala. :kiss1:
Pominjala sam već, ali da ponovim pohvalu ovoj farbi zato što su upravo ovih dana sve nijanse na sniženju u DM-u i koštaju oko 550 dinara, a pošto je ova farba od 60 ml, ispada da se sa cenom poklapa sa Garnijeovom natural, koja je od 40 ml, a neuporedivo je kvalitetnija jer nema amonijaka, nimalo ne pecka dok se farba, a lepo pokriva sede.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Vila

Baš ti je divna kosa :girl_in_love:
Šta joj ti radiš da dobiješ takve lokne? :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Dacko

Ja joj ne radim ništa jer em sam lenja em nevešta, tako da je obično ravna kao slama i blago raščupana (što se moglo videti i na onim slikama od pre neki dan), ali danas sam išla kod frizerke na farbanje i na skraćivanje krajeva, pa ju je onda i isfenirala velikom četkom na spolja. Prvo mi je napravila baš prave lokne, od tanjih pramenova, ali mi se nije dopalo pa je prepravila na ovo, i verovatno me i dalje psuje što nisam odmah umela da objasnim šta hoću nego sam rekla da želim da je malo ukovrdža tj. da joj napravi krupne lokne, ali realno, otkud ja da znam da se ovaj efekat dobija 'feniranjem na spolja' kad sam i prošli put dobila tu frizuru tako što sam pokazala na prethodno isfeniranu mušteriju i rekla 'može to'. :girl_smile:

A po tome što si i ti ovo opisala kao lokne ispada da nisam ja pogrešila tražeći frizuru, nego je ipak problem što frizeri ponekad očekuju da znamo njihovu terminologiju pa čak i postupak kojim se stiže do neke frizure. Ali se za svaki slučaj trudim da upamtim ovo 'feniranje na spolja', ne bih da opet prolazim kroz ono danas kad sam se videla sa sitnijim loknama od kojih svaka ide na svoju stranu i već bila rešena da kod kuće operem kosu, osušim ravno i zaboravim na bilo kakav friz.

Glitter

trazis da ti isfenira na spolja, velikom cetkom i napravi lokne
(da ti ne bi navijala na malu cetku ili nedajboze viklere)

Dacko

Pa vidiš da sam sad i ja naučila, naravno na bolniji način jer mi je prvo radila upravo ovo što si opisala kao no-no, doduše bez viklera - toliko bih i ja shvatila da ne treba. :lol:

Margarita

divne, i boja i lokne :clap: