Sta kad imate komsije seljake?

Started by pra-sence, May 08, 2009, 08:57:04 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

Ira

:lol: :rofl:

Komsinica pored mene se izuva bas ispred vrata,vec mjesecima(bosancica moja  :D) .Jutros meni zvoni i pita me da ja neznam gdje su njene papuce i cipele,od sve obuce koje je bila tu ispred fali po jedna cipela ili papuca  :lol: nekom je izgleda dodijalo da preskace preko njene obuce koje je uvijek razbacana i bas na prometnom dijelu stubista  :rofl:

Onda jedan od komsija cija je garaza tik pored ulaza u nasu zgradu,kad uparkira auto ostavi ona vrata otvorena,i kad izlazis iz zgrade moras da pazis da nebi spucao glavom u cosak od garaznih vrata. Nekome je i to dodijalo i zatvorio mu garazu,sa sve autom unutra i stavio katanac na predvidjeno mjesto  :lol: eno ga taj nevaljali komsija testerise po katancu i pokusava da udje u svoju garazu  :rofl:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Lani

E tako im i treba.  :rofl:
AnaK super je CD.  :rofl:

Xe

Svidja mi se CD samo nemam kome da ga pustam  :clap:  kod mene svi vaspitani :pu-pu: jedini zvuci su zvuci seksa, a oni su uznemirujuci na drugi nacin  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Mi s tim zvucima seksa nikad nismo imali problem, u staroj zgradi okruženi penzijom, prosek godina 85  :lol: a u novoj zgradi predebeli zidovi, ništa se ne čuje.

Xe

Neku noc me komsinica probudila u dva ujutru  :girl_haha:  Mislim, nije ona bila toliko glasna koliko imam lak san  :girl_haha: 

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Xe

Jok. Osecala bih se kao na nekom uvrnutom takmicenju  :crazy: :lol:

Vila

man'se takmičenja, baci se na uživanje :ok:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

martina

Quote from: Ira on November 23, 2011, 02:42:21 AM
:lol: :rofl:

Komsinica pored mene se izuva bas ispred vrata,vec mjesecima(bosancica moja  :D) .Jutros meni zvoni i pita me da ja neznam gdje su njene papuce i cipele,od sve obuce koje je bila tu ispred fali po jedna cipela ili papuca  :lol: nekom je izgleda dodijalo da preskace preko njene obuce koje je uvijek razbacana i bas na prometnom dijelu stubista  :rofl:

haha, to smo mi kao djeca radili. kad sam bila mladja ( sredinom sedamdesetih) bilo je vise familija u haustoru s tim obicajem. poslijevise nisam tako nesto vidjala, al vidim da je obicaj odolio vremenu

a bilo je zanimljivo, kranje i mijesanje cipela. kad ne bismo voljeli familiju u haustoru, znali smo i da zvonimo, pa zbrisemo. pa da odemo kod nekoga ko zivi iznad, pa im ubacujemo jaja u terasu.

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

jbte, ja kad bi naletela na cipele koje izuvaju ispred stana, ja bi ih bacila, zivota mi  :shout:

u mojoj zgradi nailazim na svasta, od privezanog bicikla za gelender, do ves masine pored vrata i tako... :hm:

za nijansu se sastav ljudi u zgradi promenio,
dosli su neki mladji ljudi, porodice sa malo decom  :girl_in_love:,
nema vise onih bas  namocrastih babetina sa brkovima koje nece ni da ti otpozdrave

dosuse doselio se neki idot koji seta patuljastog pinca...

e nesimpaticnije bice od njega skoro nisam videla  :shout:

prvo, nikad ne pozdravi i uredno pusta svog patuljastog pacova da napada i ljude i pse ( mislim deluje smesno kad taj pas napada, ali svejedno, ima decice koja se plase  )

pre neki dan sam ga uredno naduvala, i to onako posteno
vracamo se muz i ja iz "Tempa", natovareni kao mazge,
ovaj izlazi iz zgrade i vidi da nemamo ni jednu slbodnu ruku da pridrzimo vrata i ' ladno, bez trunke blama pusti da nas vrata udare...

jebote, kad sam popizdela  >:( >:( >:( >:(, spustila torbu, izasla za njim i oplela:
- jeste li slepi ili ste samo dovoljno drski, nevaspitani i bezobrazni da nemate ni toliko osecaja da pridrzite vrata na sekund, sram vas bilo...kao da zivite na livadi...za vas je i livada preveliko dostignuce, a kamoli zivot u zgradi

osttao zapanjen, spustio glavu, gleda u pod i nestu mumla , idiot!

dakle, manje vise, svet je ok sad u zgradi,
jedino komsa koji svaku svoju letnju žuraju pocinje sa vec legendarnom pesmom "Ja baraba, a ti vila" odoleva i nece da se seli  :lol:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Jaooo na to puštanje vrata u facu dobijem nervni napad. >:( :sissyfight:

Kod nas u zgradi ima jedna lepotinja što drži neke smrdušice klompice ispred vrata i ko za inat, to je stan u prizemlju, prvi na udaru kad uđeš u zgradu. :hm: A preko leta sa ćerom ispija kafe u dvorištu iza zgrade po ceo dan, tu ruča, prima goste, itd. Mislim, naše dvorište iza zgrade nije lepo, samo da pojasnim, prepleteno je štrikovima za veš ljudi sa prizemlja koji nemaju terase, mi ostali tu parkiramo kola, dosta je prometno, stalno neko prolazi, itd. Nije mi nikako mesto na kom bi neko normalan sedeo po ceo dan.

martina

mi smo imali komsinicu u haustoru koja je rafalno ispaljivala pitanja:
dje si, kako si, sta ima, dje ces

i jednom tako ja idem uz stepenice sa kantom za smece uruci a ona ce: a gdje si to bila?  :lol:
mislim, za nekog s toliko pitanja moc zapazanja joj je bila na nuli
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

martina  :rofl:

lani, tacno znam o cemu pricas  :rofl:

mi isto imamo zenu u prizemlju koja susi ves ispred zgrade na razapetom striku
meni je njih zao, jer su izbegli, zive u adaptiranom prostoru od 18 kvm, sin im je asmaticar,
gde jos sirota i ves da susi u tih 18 kvm  :girl_cray:

mene recimo izbezumljuje opcija kad mi neko udje sa upaljenom cigaretom u lift ( da se razumemo, ja sam pusac, ali daaj malo obizra!)

a posebno me iritiraju begači...

to su oni koji te vide da si odmah za njima usao u zgradu, ali utrcavaju u lift kao da ih juri suri medved, brzinom munje zatvaraju vrata od lifta i besomucno pritiskaju dugme od lifta, da slucajno ne bi i ti sa njima usao u lift  :fool:

te najvise volem da stignem , udjem u lift, pa kazem:
- zurite, a?  :zlocka:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Beatrix Kiddo

Una, kraljice  :lol:

Kod nas su relativno Ok.
Imamo jednu brkatu babu koja jedva otpozdravi kad joj kažeš "dobar dan", jednu koja izuva papučice ispred vrata
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Doduše, komšiluk je takav da se ne možemo dogovoriti da unajmimo nekog da čisti ulaz, ali se bar ne svađaju  :crazy:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.