Sendvici za kraca i duza putovanja, koliko pravite a koliko jedete

Started by linga, February 20, 2011, 11:18:20 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: Saska on February 25, 2011, 11:04:22 AM
una da znas i da smo mm i ja tako radili kad idemo sami negde, jednom smo ceo dan isli do Subotice, stajali svaki cas.
ex i ja smo sa nekim drustvom pre neku godinu (ja bila trudna neki 7. mesec) od beograda do krusevca putovali 8 sati  :crazy:
198km  :lol:

Lani

Tjentište  :girl_in_love: Tu je tata voleo da stane u povratku s mora, na doručak.

Saska

Tjentiste-naravno, stajaliste na putu do mora, reli Sutjeska svake godine 4. jula, pa nastavak na more.

Unabebili

Quote from: Saska on February 25, 2011, 11:04:22 AM
una da znas i da smo mm i ja tako radili kad idemo sami negde, jednom smo ceo dan isli do Subotice, stajali svaki cas.

mi i sa detetom ovako cunjamo, i on je podjedako nenormalan, kao otac mu i maceha  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Margarita

nama je glavna relacija do uzica
nosimo sendvice, grickalice, vodu, nesto slatko ako padne secer :crazy:
kad smo sa decom, pravimo bar dve pis pauze, mada smo se poslednji put vratili u bg u cugu :blink:
letos smo nekoliko puta isli iz smedereva za uzice, i pravili pauzu  u kafani 'ko to tamo peva' u knicu, to nam je zasad favorit
a preptosle godine smo isli nekoliko puta preko divcibara, malo mi previse krivudavo :crazy:
meni je putovanje bas dozivljaj, cini mi se da vise volim da putujem, nego da stignem :girl_haha:

rafa

MI smo stajali uvek na Otocecu  :girl_in_love: .

Tamo su me jednom izgubili i mislili da sam se utopila  :(, a ja sam samo bila zakljucana u toaletu i nisam uspevala da otkljucam, i plaaakala.  :rofl:

Mi smo jednom putovali do Herceg Novog 22h :crazy:, sa svim tim stajanjima. Teodora imala 8 meseci, i jos bila najbolja od svih putnika. Never, ever again. Samo kad smo sami.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Deda

Quote from: rafa on February 25, 2011, 11:32:46 AM

Tamo su me jednom izgubili i mislili da sam se utopila  :(, a ja sam samo bila zakljucana u toaletu i nisam uspevala da otkljucam, i plaaakala.  :rofl:

Uzas  :girl_cray:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

ja sam jednom putovala od bg do smedereva oko 12 sati :crazy: sa drugaricom :lol:
gradskim prevozom do grocke, pa stopirale za smederevo
postoniko nije hteo da nas poveze, ustopiramo jednog tipa u suprotnom pravcu, do bg
odemo na autobusku, kupimo karte, i do smedereva :rofl:
jos ja javila mojima da sam posla, a mobilnih nije bilo :D a nismo imale ni sendvice :crycry:
a ideja je bila da ustedimo na kartama :lol:

Finalina

pravim sendviče, ponesem grickalice, stajem na pumpama i stvarno se uvek maksimalno se posvetim tom delu putovanja :rofl:

AnaK

Pa da, u stvari je u tome poenta. Meni odmor počinje od trenutka kad na odredište stignem, a mm-u kad krenemo od kuće. Meni je putovanje nužno zlo, a njemu uživanje. Zato ja ne pravim sendviče :idea:  :-[
Janko 23.7.2002.

Finalina

pa da ne uživam od početka ne znam kako bih započela užitak "tek kad' stignem" :rofl:

AnaK

Bez problema, veruj mi :lol: Ali generalno, probaću da zavolim i putovanja. Počinjem od sendviča!  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja povracam u putu, do skoro meni putovanje nije bilo ama bas nikakvo uzivanje  :lol:

maxic

Drug na Glitt k'o mm. Samo sto mu ja dekontaminiram big mac od krastavaca i paradajza, ali vozi i jede redovno. Kao i ja uostalom, ali ja vise zapravo volim da kafenisem i nalivam se vodom .
Sendvice ponekad spremimo, ali grickalice imamo vazda i za relacije vrtic kuca.
Na mojim porodicnim izletima iz mladosti, obavezno sendvici, sokovi grickalice. U planinarskim danima, jedva docekas da se popnes, pa da otvoris kesu sa sendvicima.
Jednom nismo uspjeli da ubjedimo mamu da nam na avion ne salje senvice, stigosmo kuci s aerodroma, a ono salvete narandzaste od kulena, mi ladno nismo znali da ih je spakovala, a nisu ih ni elitni americki psi nanjusilji.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07