Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

A, to :rofl:
Meni nedostaje taktilni momenat :rofl: tokom kuckanja...

Glitter

pa ti imas i gumenu tastaturu bas zbog toga  :lol: moja se ne cuje  :rofl:
doduse ima vibraciju svaki put kad cuknem u ekran...eto momenta  :D

Glitter

aleks

gledala sam experiu, svidja mi se.
ja imam SE ovaj

http://www.welectronics.com/gsm/SONY%20ERICSSON%20P910%20BIG.jpg

star je preko 6 godina. odlican je. nemam ni olovcicu vise. Pisem prstima, obozavam ono prepoznavanje rukopisa...nema tipkanja, pises lepo i divota.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

maripoza

Ovaj Mini pro je sad oko 300 u inostranstvu. Kod nas mislim da jos nema da se kupi.
Ima i verzija Mini, taj je bez ove fizicke tastature, samo touch screen (Mini pro ima i jedno i drugo). Ja sam htela sa tastaturom, mnogo se brze i lakse kuca i super mi je za net. Plus sam htela da bude mali.... i tako bacih oko na njega pre nego sto se uopste pojavio u prodaji :lol: pa sam morala malo da sacekam da krenu da ga prodaju. Prezadovoljna sam.

A na ovaj sto se tebi, Glit, svidja, moj bivsi kolega se nesto zali. Ne znam zasto, kad ga vidim pitacu ga, ako hoces. Al moze biti da je stvar ukusa jer je i ova Nokia koje sam se ja otarasila mnogima super, koliko cujem.
Old enough to know better, but too young to care.

maripoza

Ovu Mini seriju ne treba mesati sa Xperia redovnom serijom, koja je mnogo skuplja jer su to (hardverski) dosta jaci telefoni.

aleks

ovaj koji sam gledala, tj. proucavao ga je mm(kupio ga jedan prijatelj) nije mini xperia.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

maripoza

Xperia X10 (bez mini u nazivu :lol:) je, poslednji put kad sam gledala, bio preko 500 E. Odlican telefon, ali su meni njegove performanse nepotrebne, a i velik mi je. Taj ima kod nas da se kupi.

aleks

dobro da si objasnila. vidi se da veze nemam, osim da mi se SE bas svidja  :lol:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

disco2000

Quote from: Glitter on September 12, 2010, 03:45:42 PM
pa ti imas i gumenu tastaturu bas zbog toga  :lol: moja se ne cuje  :rofl:
doduse ima vibraciju svaki put kad cuknem u ekran...eto momenta  :D
Sad zapravo vidim sliku :D

TINK

Quote from: TINK on May 25, 2009, 01:55:10 PM
Ahh jedva nadjoh temu, nisam mogla pre da pisem jer nemam pojma kako mi se koji telefon zvao  :lol:. Sad sam proredila kupujem ih godisnje, ranije svakih par meseci, ko ce se setiti sta sam sve imala  :-[. Danas sam uzela novi, pa dok jos znam naziv da ga okacim  :lol:. Stare prosledjujem mojima  :)

Ovaj se pokazao kao najveci shit  :D, pa sam pre pola godine kupila:

A Kristianu sam uzela crni:

Sad meni nije jasno, oba su Nokie N97, ali nekako kao da im nije isti softver, nemam pojma sta je u pitanju, da nije do nekog podesavanja, koje ja ne umem da namestim  :ces:

Inace sam bas zadovoljna, ali je telefon koji nenormalno ispada iz ruku, nemam pojma koji mu je  :blink:, ispao mi je za ovih 6 meseci jedno 6-7 puta  :crazy:. Posebno mi se svidja sto ima Wireless, ko sta radi kradem net  :lol:

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

TINK

Quote from: Deda on September 12, 2010, 09:57:27 PM
Bas je dobar, je l'i on na olovkicu ?  :crazy:

Nije Dedo, ima touchscreen ekran, mada mozes i olovkicu da zakacis pride  :lol:. Kod  Samsung koga sam imala pre ovog mogao si samo jagodicama da tipkas, cim su nokti preko 3mm nema sanse  :crazy:. Kod ove Nokie mozes i noktima  :girl_in_love:

maripoza

Pa wireless se valjda podrazumeva.  :girl_haha: Mislim, kad vec kupujes nov telefon, neces valjda bez WiFi-ja. :D

Alex, ja pretpostavljam da se radi o ovome: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2342/Sony-Ericsson/XPERIA-X10, mada ima jos par komada sa nazivom Xperia i drugim brojem.

A sad vidim da se pojavio i ovaj moj u prodaji. 330 E.

maxic

Ja  pola ovih divnih telefona nikad svojim ocima nisam vidjela. Obicno kupim ono sto tel. kompanija ima da ponudi, a to je cc 10 tel, jer su na njima najbolji popusti. Meni je i dalje Stackin roza presladak, pa nek ne moze mms :)
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07