Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Ivanjuška

verovali ili ne, mobilni mi je upao u kafu  :crazy:  :rofl: nes  :rofl:

i sad onako malo sporije radi, mene cuju, ali ja slabije cujem... e jesam duduk  :hm:

tako da mi se smesi kupovina novog, pa moram da razmislim sta cu i kako cu

AnaK

Jao, onaj divni  :'( Meni je jedan telefon završio u čaši kokakole, drugi zaliven kafom... Za mene skupi telefoni i laptopovi nisu  :stop:
Janko 23.7.2002.

Finalina

moj telefon se fucnuo i vec pokazuje znake prebrzog starenja ( što i nije čudo pored onoliko rabljenja :lol: ) ..... trebalo je da dobijem novi pa sam ja to nesto odbila kao "ne treba mi još" .... tenkre

Lani

Meni je jedan telefon neko od dece (Iva ili bratanice, neće da priznaju ko je) ubacio u mašinu za sudove  :crazy: koju smo mi, ne znajući za to, uključili. Pa se posle iznenadili.  :lol:
Ni za mene nisu skupi telefoni, to je čisto bacanje para pošto ih ja rkam po torbama, gulim sa olovkama i ključevima, bacam, natapam vodom, sokovima...  :crazy:

Sad imam ovaj samo rozi i star sto godina
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/881/Nokia/7360

a mm me ubeđuje da uzmem ovaj preko Telenora. Isto ima u roze boji, presladak je, izgleda kao igračka.  :girl_haha:
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/?eshop&do=phone_info&phone_id=270

linga

U proseku,
svake dve tri godine , kad se prethodni fucne.
Ne razumem se u tehnologiju, nisam fan, smotana sam, gulim i unistavam telefone, ispustam na ulici  :lol: tako da i ne dajem mnogo para za njih. Trenutno imam ovaj http://www.vipmobile.rs/privatni/postpaid/mobilni-telefoni/samsung-s5230.609.html, iz VIP paketa, kosta me 1.000 dinara, i super me sluzi *samo sto je spoljasnost osetljiva, izgulila sam ga.

prevodilica

Isti takav samsung sam uzela prosle nedelje, u VIPu, i zadovoljna sam zasad.
A menjam telefone na godinu/dve, kad dotraju ili kad mm zatreba telefon, kao sad, posto on nije lud za novim modelima i sl, preuzme moj stari, dok radi.

martina

mijenjam kad mi treba nesto sto stari telefon nema. ili mi bas dodije.
sad imam blackberry bold od marta, trebao mi je za email, pocela sam da volontiram na par mjesta i dobijala jako puno emaila koji mi je uvecer oduzimao po sat- sat i po. ovako dobijem odmah i odgovorim ako mogu

razmisljala sam izmedju iphone i blackberry, ali sam skontala da necu da placam za pristup internetu koji mi ne treba, u sustini mi treba samo email. i sad- zasad mi je to ok.

mm ima iphone, pa kad smo zajedno i treba pristup internetu ( kad putujemo, resimo) - on ima
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Elanor

meni je blackberry logika nedokuciva (ili odbojna), s mm-ovog telefona ne znam ni da telefoniram :-[
zato mi je iphone savrsen. iskreno, ne treba mi, ne koristim ni 1% onoga sta moze, ali ga ne bih menjala, niposto :girl_in_love:. i sledeci ce, kad se ova trojka pokvari biti iphone (tada vec 5 ili 6, verujem).
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Ja koristim toliko osnovne funkcije telefona, da mi je jedini kriterijum, do sada, bio - da mi se sviđa  :-[
Janko 23.7.2002.

Lani

I meni. Kad mm krene o pixelima i memorijama isključim se.  :lol:

Glitter

od telefona osim da mi se svidja ocekujem jos i:
WiFi, dobru kameru,video pozive,  dovoljno memorije (trenutno imam 8GB i jos bih  :D ) i  muzicki plejer.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

Quote from: MissL on November 02, 2010, 02:37:42 PM
Kao da je i bilo potrebno da to napises :lol:
ma ja to za ove kojima treba samo crveno i zeleno dugme  :lol: