Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

Vila

Ja sam u životu promenila nekoliko Nokia, bila sam njihov (mislila sam doživotni) veliki fan, i onda me glupa N73 totalno razočarala, više puta sam htela o zid da ga olupam :lol: Za sve je najverovatnije kriv glupi symbian.
A onda me je mm oduševio, našao mi je polovni iPhone za smešno malo para (dobih 16 GB za 50 evrića, zbog maleckog oštećenja na ekranu :D). Obožavam taj telefon - i lep, i milion korisnih funkcija, totalno user friendly... i mnooogo je lep :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

martina

Quote from: Elanor on November 02, 2010, 02:11:06 PM
meni je blackberry logika nedokuciva (ili odbojna), s mm-ovog telefona ne znam ni da telefoniram :-[

ja sam bas htjela iPhone, kontam posto sam duduk, daj mi slikice
medjutim, stvarno mnogo placamo za telefone, imamo 4 sada, pa kad sam sjela i razmislila, skontam da mi stvarno ne treba data plan, a na iPhone bih ga placala iako mi samo treba email

a blackerry je za mene toliko jednostavan, ja imam ovaj sa rollball - mislim, ako ja mogu da ga koristim, svako moze

plus ima opciju da kad ti neko ostavi poruku, ne moras ni da ides da preslusas, mozes da procitas kao sms
mislim - stvarno je za idiote
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

AnaK

Jao jao jeste  :love32: Ujurila sam boju, moj je, moj je  :love32:
Janko 23.7.2002.

Glitter

preeeedivan, i u toj sampanj boji i beli je divan i rozle...a tek ljubicasti  :love32:

rafa

Predivan je  :girl_in_love: :girl_in_love: skoro pa kao moj fuksijasti.  :D
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Glitter

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Nije vam mnogo sitna/zbunjujuća tastatura?  :think:
Inače je presladak, krajnje mi je vreme da zamenim ovog mog metuzalema što imam. :crazy:

AnaK

Rećiću ti za par dana kako mi ide kucanje :)
Janko 23.7.2002.

rafa

Nije zbunjujuca ali jeste sitna, ljudi dobijaju poruke sa vise gresaka. I brojevi su sitni. ALi sam se navikla.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

Quote from: rafa on March 15, 2011, 02:52:22 PM
Nije zbunjujuca ali jeste sitna, ljudi dobijaju poruke sa vise gresaka. I brojevi su sitni. ALi sam se navikla.
Moje poruke inače tako izgledaju :rofl:

Finalina

U prilog Nokia tastaturi, mogu izreci samo pohvale, super je cak i kada imam duge nokte.
Krajem prosle godine dobila sam http://i138.photobucket.com/albums/q269/finalina_bucket/untitled.jpgi jako sam zadovoljna. To je telefon koji ima sve sto mi odgovara, od OS i komunikacija do solidne kamere. ( prvi Nokia telefon sa ovakvom tastaturom sam nabavila cim se pojavio, tako da sam zvanicno ljubitelj ovih modela )