Mobilni telefoni - koliko ih često mijenjate?

Started by emge, May 11, 2009, 09:24:09 AM

Previous topic - Next topic

monochrome

znas kako je moj dragi popizdio na te sve multitaksing telefone,pa kupio sebi onaj minijaturni siemens na preklapanje...ma to vise i nema za kupit'..sad je sav bitan,a on ti bizMismen,pa kad izvadi to govno od telefona na kakvom mitingu,svi se zgledaju :rofl: a on kaze kako konacno ima praktican telefon :lol:
odbija da nosi blekberije i laptope sa sobom i kaze da mu uopste ne smeta i ne primeti razliku,osim sto je opusteniji :rofl:

monochrome

Finalina

telefon treba da bude telefon, sve ovo sto furamo poslednjih godina je zesca smaracina (po mom misljenju) .... retko ko radi tako da sve svoje komunikacije vodi i sprovodi kroz neki tako supegigamega dobar uredjaj ... ja sam po tom pitanju veoma staromodna, iako volim neke ekstra napredne spravice, ali mislim da jos nismo dorasli ozbiljnom koriscenju istih... sve se svodi na zabavu i fenseraj oko tih telefona ... zato mi je tesko da pronadjem onaj pravi :rofl: ... jer i ja volim da proberem neki ultra model :lol: , ali uglavnom bude skup preko svake mere dobrog ukusa

edit : ja cekam ovaj :D
http://research.nokia.com/morph

monochrome

Finalina

oko ručice ga nosiš :D ... može i oko nožice .... :rofl:

monochrome

Praslin

Fina, speak for yourself  :lol:
Meni treba ultra-mega-giga telefon sa svim mogućim komunikacijama, uključujući i opciju da postane hot-spot predajnik, jer nemam kancelariju, radim tuda svuda, nemam broj na poslu, sve ide preko mog privatnog mobilnog telefona uključujući i aktivnosti jednog univerzitetskog centra koji vodim.

Volim gadžete i koristim ih maksimalno  :turpija:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Finalina

ma vazi praslin :lol: , reci samo koji model da ti nadjemo jer mm je totalno u tvom fazonu  :rofl:  i spreman ja da na prvom letu na mesec drzi pod kontrolom sve sto inace ovako svaki dan van kuce radi cak i taj tvoj ultra.mega-giga uredjaj da servisira ... ma samo reci  :girl_haha:

anelore

Quote from: Praslin on March 16, 2012, 05:32:16 PM
Fina, speak for yourself  :lol:
Meni treba ultra-mega-giga telefon sa svim mogućim komunikacijama, uključujući i opciju da postane hot-spot predajnik, jer nemam kancelariju, radim tuda svuda, nemam broj na poslu, sve ide preko mog privatnog mobilnog telefona uključujući i aktivnosti jednog univerzitetskog centra koji vodim.

Volim gadžete i koristim ih maksimalno  :turpija:
Ovako.

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

martina

i mojoj tiani treba takav telefon  sa svim. i onda nabije slusalice u usi i ko da je bog nije dao, ne mozes da dopres do nje

a meni treba samo email, telefon i text ( blackberry ima i bbm i sms)

ne treba mi foto aparat, internet, muzika... i sta sve ne
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Dawn

Meni treba SVE i cenim da sam mirna sledeće 2-3 godine :)

cici

Meni ne treba skoro nista a imam skoro sve :lol: naravno pola ne koristim :lol:

Finalina

postena fenserka  :rofl: cici :kiss1:

pozo, znas za onu "rugala se ruga" ?  :lol:

cici

Postena :lol: a nisam ga ni htela ako cemo pravo, odabrao mm.