Main Menu

Koje posuđe koristite?

Started by janavi, April 15, 2012, 07:59:21 PM

Previous topic - Next topic

maxic

Quote from: monochrome on December 04, 2013, 08:02:58 PM
hrana je definitivno ukusnija iz njega...bas, bas razlika...

Ja nisam primjetila, doduse samo sam sarmu pravila u istom, jer sam kupila neki ogromni, ucinilo mi se da nam toliki treba, pa sad stoji i plakaru i ceka da postanu tinejdzeri.

Slow cooker je zakon.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Meni slow cooker fenomenalno zvuci, ali nikako da ga konkretno 'osmislim' da bih ga kupila. Sta sve u njemu spremate?
Janko 23.7.2002.

Glitter

Spremam manje vise sve sto kuvam
Nema groznih mirisa hrane upijenih u zidove po kuci

monochrome

Quote from: maxic on March 12, 2014, 02:01:36 AM
Ja nisam primjetila, doduse samo sam sarmu pravila u istom, jer sam kupila neki ogromni, ucinilo mi se da nam toliki treba, pa sad stoji i plakaru i ceka da postanu tinejdzeri.

Slow cooker je zakon.

ne znam, nama je svima bolji ukus i bas dosta koristimo...imam i slow cooker, ali moram priznati da ga ne koristim preterano...mogla bih puno vise...

Glitter

Quote from: monochrome on December 04, 2013, 06:15:50 PM
otkad otkrih le creuset sve ulozih u isti :rofl:
obozavam ih obozavam
Dadoh 30£ za otvarac za vino :crazy:

monochrome

Quote from: Glitter on March 12, 2014, 02:09:56 PM
obozavam ih obozavam
Dadoh 30£ za otvarac za vino :crazy:

ali tako ces sigurno da ustedis ;)

Glitter

Imam gomile njihovih stvari... To bre izgleda kao da traje vecno

I volim denby

Glitter

Super je  :girl_in_love:
Ja ih obicno lovim na buy one get one free akcijama

monochrome

ja videla njihov set za rucavanje i neke case za vino u boji kod sestricne md-a...prije toga nisam za njih znala ili nisam obratila paznju...nemam nista od njihovih serpi...odmah sam namirisala kvalitet :good: :rofl:

Urbana

Quote from: AnaK on March 12, 2014, 08:07:58 AM
Meni slow cooker fenomenalno zvuci, ali nikako da ga konkretno 'osmislim' da bih ga kupila. Sta sve u njemu spremate?

da tako sam i ja razmisljala.....koliko vidim taj gulas je favorit i ne sumnjam da je super, ali ja imam svoju semu pravljennja gulasa.... prvo napravim supu u expres loncu ( obicno to radim u 23:00 pola sata na jevtinu struju ), onda mi supa odstoji do sutra napolju, a sutra dodam knedle u supu, a od mesa napravim gulas za par minuta.....mozda bi bio zgodan za krckanje sarme, podvarka, punjene paprike i svih onih stvari koje krckam u rerni u zemljanim posudama.....no tu hranu spremam 5 puta godisnje. Mislim i onaj funcook sam unela u kucu i definitivno ga dva puta godisnje upotrebim drugi dan bozica i jos jednom drugi dan uskrsa
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

nelly

]
Quote from: Urbana on March 11, 2014, 10:00:03 PM
A sta to znaci da je izgoreo expres lonac?

Nego ovaj set zar nije malo prejaka cena....ja sam nedavno kupila tefalov expres lonac manji 4l za 40 evrica i super sam zadovoljna.

izgoreo znaci da je mm stavio u njega neko meso da kuva(ne bi li naprvio pihtije)
I zaspao...probudili smo se posle 4 sata u dimu  :crycry:
cena je prdjaka bez popusta ovako mi je ok s obzirom sra je sve u setu..
Zemljane koristim za sarme .paprike punjene.pasulj prebranac.mote i za podvarak..
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

AnaK

Quote from: AnaK on March 12, 2014, 08:07:58 AM

E, sd sam def rešila da kupim, pa mi je samo dilema koje zapremine. Kolike vi imate?
Janko 23.7.2002.

Glitter

Moj je 3.5l russell hobbs (ima ih u rodicu)
Dobar je za nas troje za dva dana rucak (npr gulas kada kucam pride i neki prilog)
Punjene paprike sam pravila u njemu i super je sto sam ih kuvala a onda samo celu keramicku posudu prebacila u rernu. Stalo je 6 velikih babura

AnaK

Super, hvala. Vidim da su zapremine od 3-8 litara, pa sam negde oko 4,5 optimizovala. Pogledaću i taj tvoj, ako ga ima ovde, sad je sve Idea, ko zn ašta uvoze.
Janko 23.7.2002.