Main Menu

Koje posuđe koristite?

Started by janavi, April 15, 2012, 07:59:21 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

anka da znas i da su lovacke snicle najbolje ikad iz toga, jedino sto moras da odradis pripremu kao sto bi obicno, uvaljas u brasno pa okrenese na tiganju dva puta, onda ih poredjas u posudu, stavis sta vec hoces izmedju (luk pecurke) zalijes paradajzom i mljac

AnaK

Da, da, i za gulaš sam propržila luk i meso. Ja imam neku svoju varjantu lovačkih (belo vino i pavlaka za kuvanje) pošto Janko ne jede paradajz, ali se mnogo radujem što krčka sam  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on September 05, 2015, 12:28:14 PM
Daj recept  :clap:
naseckala sam sitno ljutike (shallots) , bacila mleveno meso, zacine (imam neku italijansku mesavinu), so biber, kasisicu senfa (tajni sastojak), proprzila u obicnoj serpi (da se meso ne bi kuvalo sve vreme) oko 5 minuta i sve zajedno ubacila u posudu slow cocker-a, nalila sa oko 300 ml paradajza (ja sam koristila tecni, moze seckani oljusteni, mislim po volji =, zelji i ukusu) i ostavila da se krcka, pred kraj dodala malo tecne pavlake (moze i nemasni sir, sigurno moze i kisela pavlaka) i ostavila da se krcne.
Razvukla domacu pastu
kao prasici smo se najeli

Vila

Sad gledamo na netu, ima kao AnKin, i u Tehnomaniji nešto skuplji Kenwod, ostalo ili nema ili je mnogo skupo. Mislim da ćemo i mi isti ko AnaK :clap:
Mm sad baš zove da se raspita
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Glitter

Quote from: AnaK on September 05, 2015, 12:33:33 PM
Da, da, i za gulaš sam propržila luk i meso. Ja imam neku svoju varjantu lovačkih (belo vino i pavlaka za kuvanje) pošto Janko ne jede paradajz, ali se mnogo radujem što krčka sam  :girl_haha:
apsolutno sam i ja ga npr stavim na drvenu dasku preko sporeta a ispod aspiratora

AnaK

Quote from: Vila on September 05, 2015, 12:36:55 PM
Sad gledamo na netu, ima kao AnKin, i u Tehnomaniji nešto skuplji Kenwod, ostalo ili nema ili je mnogo skupo. Mislim da ćemo i mi isti ko AnaK :clap:
Mm sad baš zove da se raspita

Mene je mrzelo da se obraćam prodavcima 'licem u llice', a gledala sam i litražu. Mislim da bi mi 6l koliko ima većina bilo baš mnogo. Ova 4,5 mi deluje kao optimum. Gulaš za 2 dana je zauzeo pola posude, sledeći put planiram da napravim više, pola zamrznem. Otprilike mislim da je kapactiet za 4 ručka, svega, pola za danas i sutra druga polovina za zamrzivač (sarme, podvarak...)

Glitt, i ja ću pod aspirator, a mislim da ću kad bude pravio kiseli kupus da ga izbacim na terasu, sa produžnim kablom :lol:
Janko 23.7.2002.

Glitter

kiseli kupus na terasu sa produzenim nego sta :lol:

e da punjene paprike su savrsene iz istog, pa se posuda direkt prebaci u rernu samo bez poklopca ( i moj je obican najobicniji nema neko dihtovanje)

emge

a koja je prednost slaw cookera? zar ne može to sve u šerpi, pa na šporet, pa mala temperatura i tu satima da se krčka?

AnaK

Ja ne bih smela da ostavim šporet uključen celu noć, ili kad nisam tu, ovo smem :lol: A kod mene na šporetu ili ne kuva ili vri, nemam broj za ovo 'strujanje'

Edit: Sad kad sam našla koliko troši ringla, dodajem na spisak i neuporedivo manju potrošnju struje.
Janko 23.7.2002.

Vila

Mm zvao onog sa Kupujem prodajem, a lik ima tezgu na Banjičkoj pijaci :girl_haha:
Kupili smo isti kao AnKin, samo od 6 l, za 3900 :clap:
Sad planiram recepte za sledeću nedelju :clap:

Šta kažete da nam se odvoji tema za slow cooker, zbog recepata?
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Mirka

Quote from: AnaK on September 05, 2015, 12:26:23 PM
Meni je to bila osnovna ideja, i definitivno radi. Ovo spremam sledeće:

https://www.youtube.com/watch?v=dKrSE8zhuZs
U međuvremenu ništa ne dodaješ?

Ako je tako planiram kupovinu
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Mirka

Da ne zvučim kao idiot, ostala mi otvorena tema i poslednji post je bio ovaj AnKin koji sam citirala
Zbunih se kad sam videla šta sve piše  :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Ništa, ništa, sve predradnje na početku. Vilo  :clap: Otvori novu temu, pa ćemo ovih par recepata tamo prebaciti i nastaviti  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

kalimero

resih i ja da vam se pridruzim, kud svi turci  :clap:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.