Main Menu

Pramenovi

Started by janavi, April 29, 2009, 05:38:35 PM

Previous topic - Next topic

maxic

Quote from: dmi on April 29, 2009, 05:51:40 PM
nemam ideje samo da kazem da ja zivlacim pramenove jednom godisnje
Kako jednom godisnje? Mora da ti je prirodno jako svijetla kosa?
Quote from: Dada on April 29, 2009, 07:18:19 PM

Godinama se kanim da stavim pramenove ali nemam petlju. Kosa mi je tamno braon a i mjestimicno sam sijeda :( pa nemam ideju kakve da izvucem  ::)

EL sam pomogla? :D
neke svjetlo braon?
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Dada

Crvenu ne podnosim  :D
Svijetlo braon... hm pa nije lose ali treba prvo da snimim kako to izgleda na nekom drugom :-[  ;D
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Xe

Na prirodno tamnu kosu izgleda dosadno. Pramenovi retko kada uspeju da budu lepi beli, vec su onako zuti, a a pramenove kao Jlo treba ti pet nijansi svetlija kosa. Jedino da celu prosvetlis debelim pramenovima za dve-tri nijanse svetlijim od kose, pa da na to izvuces pramenove.
Uostalom, probaj. U xvakom slcaju imas opciju prefarbavanja u prirodnu boju. :)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

chokoladica

Ako ispromasujem nikove, sorry. Janavi, ja ih , (ako se secas, prosle godine u neko doba kad sam ih uradila) drugi put jos nisam radila, samo se farbam u boju meda. Medjutim, pramenovi su i dalje vidljivi, doduse ne celom duzinom, ali cini mi se da u kompletu ne deluje lose..  Ovako..2 puta godisnje max pramenovi. To je zestoko maltretiranje kose.
Dado (izem ti nick :lol: ). za tebe nisu nikakvi pramenovi, vec samo farba boje cokolade. Poslusaj me  :D

chokoladica

Quote from: Xe on April 29, 2009, 10:42:52 PM
Na prirodno tamnu kosu izgleda dosadno. Pramenovi retko kada uspeju da budu lepi beli, vec su onako zuti, a a pramenove kao Jlo treba ti pet nijansi svetlija kosa. Jedino da celu prosvetlis debelim pramenovima za dve-tri nijanse svetlijim od kose, pa da na to izvuces pramenove.
To sto su pramenovi zuti je u neku ruku normalno. Posle toga u zavisnosti sta hoces ide preliv (sto je ustvari farba). Pa ako hoces belu kosu, mislim na onu bas plavu, ides sa tim prelivom, ako hoces nesto drugacije.. onda se koristi neka druga farba. Ja sam u zivotu sto puta radila razlicite pramenove, plave, braaon, kombinacija vise boja, i tako.. E sad..jedino ako zavisi od frizera do frizera. Imam jednu skoro 10 godina koju ne menjam kada je to u pitanju.

Dada

Quote from: Xe on April 29, 2009, 10:42:52 PM

Vidim lijepo da cu ostati crna brineta cijeli zivot  :lol:

[/quote]
Quote from: chokoladica on April 29, 2009, 10:43:54 PM
Ako ispromasujem nikove, sorry. Janavi, ja ih , (ako se secas, prosle godine u neko doba kad sam ih uradila) drugi put jos nisam radila, samo se farbam u boju meda. Medjutim, pramenovi su i dalje vidljivi, doduse ne celom duzinom, ali cini mi se da u kompletu ne deluje lose..  Ovako..2 puta godisnje max pramenovi. To je zestoko maltretiranje kose.
Dado (izem ti nick :lol: ). za tebe nisu nikakvi pramenovi, vec samo farba boje cokolade. Poslusaj me  :D

Pod
1. Sta fali mom niku? To je moj nadimak  :girl_blum: :D
2. Zasto nisu? :(
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

chokoladica

Imas tamne krupne oci, lepo lice, nisi bleda (hocu da kazem, imas lep ten ), i jednostavno je moje misljenje da ti tamnija boja kose bolje stoji. Naravno..nisam te nikad videla sa svetlijom, i ne sumnjam da bi bilo lepo, samo bi cokolada bila lepsa :)

janavi

Quote from: chokoladica on April 29, 2009, 10:43:54 PM
moja kosa nije dugačka, i baš me briga ako jemaltretiranje, imam uper kvalitetnu kosu, makar da za nešto mogu to da iskoristim :P

mmoji pramenovi nisu beli, nego boje meda, na kosi tamno smeđoj
posle sam se farbala samo izrastak u boju meda, ali se pramenovi vide samo dole, dakle, gornji deo glave ih nema, a pozadi mi je kosa skroz kratka, i tu ih ima samo na krajevima
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Dada

Quote from: chokoladica on April 29, 2009, 10:49:57 PM
Imas tamne krupne oci, lepo lice, nisi bleda (hocu da kazem, imas lep ten ), i jednostavno je moje misljenje da ti tamnija boja kose bolje stoji. Naravno..nisam te nikad videla sa svetlijom, i ne sumnjam da bi bilo lepo, samo bi cokolada bila lepsa :)

Ma tebi se svidZa cokolada  :D Nisam ni ja sigurna kako bi mi stajalo, pogotovo zbog zift crnih obrva :roll:
:kiss1:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Xe

Quote from: Dada on April 29, 2009, 10:53:55 PM
Ma tebi se svidZa cokolada  :D Nisam ni ja sigurna kako bi mi stajalo, pogotovo zbog zift crnih obrva :roll:
Pa nemas obrve kao Krajisnik :rofl:
JA sam se ofarbala u cokoladu, vidi se samo na suncu, ima onaj topli preliv. Bas je lepa.
A sede mi prave prirodne pramenove  :mrgreen:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Dada

Quote from: Xe on April 29, 2009, 11:04:07 PM
Quote from: Dada on April 29, 2009, 10:53:55 PM
Pa nemas obrve kao Krajisnik :rofl:
JA sam se ofarbala u cokoladu, vidi se samo na suncu, ima onaj topli preliv. Bas je lepa.
A sede mi prave prirodne pramenove  :mrgreen:

Pa nemam, cupam ih  :lol:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Glitter

meni moj frizer sv radi u cugu skida boju stavlja novu pere susu izvlaci pramenove i nisam imala primedbi do sada
trenutno mi je boja cokolade imam ruby red pramenove i blajhane plave...

Ivy

Quote from: janavi on April 29, 2009, 06:23:02 PM
neću da menjam celu boju, hoću da imam pramenove celom dužinom
dakle da osnovna boja bude ista

ona me uverava da će novi pramenovi biti samo na delu na kojem ih nema (kao kad farbam izrastak) mada ja iskreno pojma nemam kako će to da izvede
ima da budem kao karirana (a ne štraftasta :P)

bice tako kako ti kaze  :innocent: ako radi sa folijom onda nece biti problema....ona ce da izdvoji pramenove koje je vec izvlacila ranije i da farba samo taj dio koji je izrastao... i trajace sve to duze nego prvi put :crazy: jer ce joj trebati malo vise vremena da izdvoji vec tretirane pramenove kao sto je uradila prvi put....neces biti sarena ako frizerka zna sta radi  ;)

i ofarbaj korijen desetak dana ranije obavezno  :kiss1:

Finalina

janavi, to je sasvim OK da doradi postojece pramenove
moji pramenovi se izvlace povremeno i na mestima gde nedostaju
izrastak farbam na svaka tri-cetiri meseca i recimo da jednom godisnje prefarbam celu kosu

AnaK

Ja ću samo da zakukam kako zavidim onima koji izrastak farbaju na par meseci  :'(
Janko 23.7.2002.