Svecani rucak ili kako impresionirati goste izabranim Mansardskim receptima

Started by jel, May 11, 2012, 01:03:26 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Jao da se zapljunem- ne feniram se samo kad mi finansijska konstrukcija to ne dozvoljava a i tad je nekako preokrenem  na moju vodenicu  :crazy: . Ne mora deca da jedu bas svaki dan  :-\
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

martina

ja cu prekosutra prvi put u zivotu da odem kod frizerke da mi opere kosu i isfenira me. dali mi neki kupon, pa 10 dolara dodje. i jos ostavim 5 baksisa ko hadzinica

al to samo zato sto mi je rodjendan

inace mi ne bi palo na pamet da odem... nit imam para za to, nit vremena

a pred dogadjaje obicno odem na frizuru, ali ono tuto completo, sisanje, farbanje, ...  tako istempiram...

e sad bas rucak ovog tipa kao kod jel ... sumnjam da bih bila bas u trenerci, ali ne mislim da bih se mnogo pretrgla sa uredjivanjem... bih se istusirala i presvukla... ipak je to uza porodica
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

monochrome

linga

Quote from: martina on May 14, 2012, 09:45:50 PM
btw mi stalno pravimo creme brule

Izvini, ali moram  :rofl:
Boze, ako neko sa strane cita nase teme, verovatno se krsti :))

monochrome

linga

cici

Quote from: linga on May 14, 2012, 10:15:41 PM
Izvini, ali moram  :rofl:
Boze, ako neko sa strane cita nase teme, verovatno se krsti :))
Kako to mislis ako :ljut: ti dovodis u pitanj citanje nasih tema na kuhinji :lol:

linga

Jes, zaboravila sam  :girl_blum: al kad to imamo na umu, trebalo bi da pazimo što pišemo, zbog gostiju  :rofl:

jel

Quote from: anelore on May 14, 2012, 08:55:59 AM
Jel  :clap: :clap:
Ali moram  :baba: za trenerku i frizuru i nokte.
Quote from: dmi on May 14, 2012, 08:56:39 AM
bravo za klopu

ali dobro bre,majku mu, jel bas moralo u trenerci ? :deda:
ovde sve babe i dede  :crazy: ih, nije to obicna trenerka, nego fensi sa sljokici  :lol:
Quote from: Deda on May 14, 2012, 08:40:13 PM
Mesiste i feniranje, slobodno zaobidji, sve ono sto tebe ne interesuje  :rofl:
:rofl1: jao mono nagrabusila si  :rofl:

ustvari ja nikako ne volim feniranje, mozda sam bila u zivotu ukupno 2 puta i to greskom  :lol:
volim da mi je svaka dlaka prati svoj ritam, a ne onako ucesljano ujednacene  :crazy:
cak i kad odem kod frizera (1x u 3god) insistiram da me ne fenira
My name is Luton, Robin Luton :lol:

dmi

Quote from: linga on May 14, 2012, 10:37:07 PM
Jes, zaboravila sam  :girl_blum: al kad to imamo na umu, trebalo bi da pazimo što pišemo, zbog gostiju  :rofl:

trebalo mi je malo vremena da skontam da nisi rekla "kad imamo UNU" pa rekoh sto unu sta je zena uradila :lol:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Finalina

Quote from: Deda on May 14, 2012, 08:40:13 PM
Mesiste i feniranje, slobodno zaobidji, sve ono sto tebe ne interesuje  :rofl:
:rofl: :rofl: :rofl:  ... dakle , carica je ....

Ira

aaaa Dedooo  :rofl: :rofl:

ne feniram se ,kosu osusim za minut i frizuru napravim tako sto stavim neki vosak za kosu na ruke i te ruke obe na glavu  :lol: i pravim brze kruzne pokrete  :rofl: :rofl: pa to bude ful  friz  :lol:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck