Svecani rucak ili kako impresionirati goste izabranim Mansardskim receptima

Started by jel, May 11, 2012, 01:03:26 PM

Previous topic - Next topic

linga

Quote from: Lani on May 14, 2012, 09:52:40 AM
Meni time management onako... i nije loš, ali sam zato nervozna do bola svaki put kad neko dolazi na ručak ili večeru, od toga da li ću stići hranu (i sebe) da spremim na vreme, pa kako će sve da ispadne, pa šta ako dođu ranije a ja još nisam spremila sve, itd. Čak i kad dolaze veoma bliski ljudi kojima ne bi bilo čudno ni da ih dočekam sa peškirom na glavi i tek opranom kosom, jednostavno ceo taj dan budem nervozna i u ludilu, to je jače od mene.
Posle, kad gosti stignu i drmnem prvu čašu vina se opustim.  :lol:

Pa obrnu, prvo drmin pivo i biće sve super.
Moj time m. je obično dobar, meni je problem sto uz sve to najčešće moram da uklopim i decu  :crazy: Kad sam sama, stigla bih i frizuru, i sminku, ma stigla bih i decka da nadjem  :lol:

linga

Quote from: cici on May 14, 2012, 11:18:24 AM
Ko ti se podsmeva, da sam htela da se podsmevam svakako bih stavila drugi smajli veruj mi :D ajd iskuliraj malo.Nisi jedina sa kosom.

Fina za pranje, susenje i navijanje mi treba oko 20 minuta.Posle je samo stvar koliko cu da drzim viklere na glavi, nekad i vece pre uvijem kosu pa legnem da spavam pa onda taj dan nemam problem oko kose.Samo skinem to sto imam na glavi i malo sredim, za to mi treba 5 minuta.

Totalni off, ali leba ti ako nisi pisala na temi o kosi, napisi koje viklere koristis i postupak uvijanja  :lol: mnogo mi se svidjaju tvoje lokne, a moja kosa je onako sljb nit ravna nit kovrdžava, pa hocu i ja loookne  :kiss1:

cici

martina

e to i mene zanima
ponovo pustam kosu da mi raste  :wall:
dok mi opet ne dodije, pa se osisam
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

monochrome

Deda

Mesiste i feniranje, slobodno zaobidji, sve ono sto tebe ne interesuje  :rofl:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

martina

Quote from: Deda on May 14, 2012, 08:40:13 PM
kratk, sazeto i precizno  :rofl:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Xe

Quote from: Deda on May 14, 2012, 08:40:13 PM
:lol: :lol: :lol:
Goste uvek docekujem nasminkana, takva sam, to volim. Frizerka, naravno, ne dolazi u obzir, nemam vremena, a i frizura mi uvek bolje izgleda sutradan, tako da uoci dogadjaja operem kosu.
Ni nokti mi vise nisu problem otkako stavljam gel.
Slazem se da polazimo od razlicitih zivotnih situacija i da imamo razlicite definicije za istu stvar. Moji gosti uglavnom nisu hoh i nobles, pa mogu sebi da dozvolim apa-drapa autfit u ponekim slucajevima (ali nasminkana :rofl: [size=78%]).[/size] S druge strane, moji gosti su uglavnom punoletni i ne mnogo zahtevni, a posto nemam dece, imam vremena da se dobro organizujem. A i kombinacija sveki-mama funkcionise savrseno  :turpija: kao i MM kao spoljni momak.
Divim se zenama koje uspevaju da sve same pripreme i organizuju, i da pritom budu lepe i doterane i deca namirena i one raspolozene. Znam da bi nesto kod mene tu moralo da trpi.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maxic

Nisam se osim kad se sisam i farbam , mozda 5 puta isfenirala kod frizera. Feniram se sama. Obicno pokupim gornji sloj kose snalom a pustim donji da se prosusi, za to vrijeme uradim sta treba, poslje provucem cetku nekoliko puta i bude gotovo za max 20 min a imam kose za 3 glave.  Nokte nekad stignem da odradim vece prije, nekad se suse u zadnji minut.  Sminka mi nije neki posao.

Nije uvijek bilo ovako, ali vremenom razradis strategiju. 
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Quote from: Xe on May 14, 2012, 09:13:25 PM

Divim se zenama koje uspevaju da sve same pripreme i organizuju, i da pritom budu lepe i doterane i deca namirena i one raspolozene. Znam da bi nesto kod mene tu moralo da trpi.
:diva: :lol: