Svecani rucak ili kako impresionirati goste izabranim Mansardskim receptima

Started by jel, May 11, 2012, 01:03:26 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

Unabebili

ja imam godisnje minimum 4 takva okupljanja: Bozic, Uskrs, muzevljev rodjendan, slava ...a zadesi se i jos poneko ( recimo ako mi je tu zet, njemu pravim i Badnje vece)...

bude nas izmedju 5 i 10 na klopi, al to je sve porodica i poznat svet, nema koga ja tu da impresioniram vise nicim, sem onim u tanjiru  :lol:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

jel

ju, sta se desilo sa mojom kujna temom  :rofl:
sram vas bilo, prvi put se ukljucim u polemiku oko hrane
maltene prvi put i citam Kujna deo  :rofl:
i nema nista od recepata, tajnih sastojaka  :rofl:  :rofl:  :rofl:

salim se naravno

da se zna> da sam imala pomoc mm :)
koji je iseckao sve salate
i preterala sam sa tim salatama, kao da docekujem Porodicu zeceva  :lol:

al interesantno mi je to oko pripreme -kad se sredjujete, kad sam ja sve tempirala da bude toplo i gotovo u poslednji cas
ne moze ni pita ni meso hladno  :think:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
My name is Luton, Robin Luton :lol:

jel

realno sam mogla i da se spremim (preobucem), samo sto u trenerci vise mozes da pojedes
nego u uskim pantalonicama  :lol:

a za frizera i kosu -meni licno treba vise od sest meseci da bih otisla kod frizera  :crazy:
mrzi me da zakazujem pa da cekam
bas tad kad zakazem, nesto mi iskrsne...
tako da se cesto osisam sama  :ljut: i to onako u naletu trenutnog raspolozenja, neplanski  :lol:

Vila

Quote from: monochrome on May 14, 2012, 12:13:55 PM
proslo i to,jel :clap:
ja se isfeniram za cas...
:lol: ja sam prstima namestim kosu, i gotovo ;D

Mene obično odjuri muž iz kuhinje da se sredim ,jer obigravam oko svega ko ludaja :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

vrana

tako moja mama, ona inace vec decenijama nosi vezanu kosu, i onda kad hoce da se osisa, samo zgrabi makaze i otfikari pola repa :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Quote from: jel on May 14, 2012, 12:51:54 PM
realno sam mogla i da se spremim (preobucem), samo sto u trenerci vise mozes da pojedes
nego u uskim pantalonicama
  :lol:

:baba: :sissyfight:  :lol:

Kako bre otfikari pola repa vrano?  :lol:

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

jel

vranic kapiram je skroz  :girl_haha:

Finalina

Quote from: cici on May 14, 2012, 11:18:24 AM
Fina za pranje, susenje i navijanje mi treba oko 20 minuta.Posle je samo stvar koliko cu da drzim viklere na glavi, nekad i vece pre uvijem kosu pa legnem da spavam pa onda taj dan nemam problem oko kose.Samo skinem to sto imam na glavi i malo sredim, za to mi treba 5 minuta.
ajd saberi sve to :D

... inter :kiss1: plizz, stvarno mislim da je raskorak, a iako je cici stvarno super riba fish kuvarica  :lol:  , nemam utisak da se tebi podsmevala ... jeste zezanje, ali onako u prolazu i ne na tvoj racun, tako bar ja kapiram ...

jel

ma naravno, svi smo razliciti
i svako ima svoj tempo sto je skroz ok  :kiss1:

btw, hvala vam svima na podrsci sad i oko kuvanja  :)

cici

Quote from: Finalina on May 14, 2012, 01:02:44 PM
ajd saberi sve to :D

... inter :kiss1: plizz, stvarno mislim da je raskorak, a iako je cici stvarno super riba fish kuvarica  :lol:  , nemam utisak da se tebi podsmevala ... jeste zezanje, ali onako u prolazu i ne na tvoj racun, tako bar ja kapiram ...
25 bez sminkanja, sta cu ja kad ne vredi da se feniram drzi mi dok izadjem iz salona.Za vreme dok mi stoje vikleri na glavi mogu da uradim sta hoces tako da se to vreme ne racuna :P za ful varijantu sminkanja mi treba najvise 20 minuta a to obicno ne radim za tu vrstu okupljanja znaci manje :P oblacenje 5 minuta. Kako god okrenes manje od sat :P

Opustesno Jel :kiss1:

Deda

:sissyfight: i za snajku i za tebe bez feniranja .
A snajku 2.minus kod mene  ;D
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Finalina

pa cici, stvarno  :baba: , retko ko se uvija sam kod kuce i to na viklere, pa poredjenje sa frizerajem i nema smisla jer i sama znas koliko vremena treba odvojiti za to... evo ja ne mogu da setam sa viklerima jer mi treba i dan i noc da se osusi kosa, a toliko vremena nikada nisam u kuci  :lol:  ... mislim, da se  razumemo, ja i ne idem i kod frizera  :rofl:  (narocito ne pred docek gostiju, a to je inter pominjala kao odvajanje vremena ) ... meni bre krivo kod ovakvog sporeckavanja radi nesporazuma ili loseg zezanja ...

cici

E bas me briga :P ja uvijam kosu na suvo inace se nikad ne bi ni osusila :lol:

Nego Jel jesi uslikala ti to da vidimo kakva si domacica :lol: