Svecani rucak ili kako impresionirati goste izabranim Mansardskim receptima

Started by jel, May 11, 2012, 01:03:26 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: martina on May 15, 2012, 07:30:09 PM
razbolis se od virusa
a virus te lakse napadne kad ti opadne imuni sistem, sto moze da ti se desi ako ti je stalno hladno, na primjer

E pa bilo bi mi hladno da izađem s mokrom kosom zimi napolje, makar samo i do kola, mislim da bih se zaledila.

Lani

Crna jel, šta ti uradismo od teme, preti da ugrozi antologijsku temu o pušenju na terasi, izuvanju u gostima i Dragani Mirković.  :lol: :rofl: :lol:
http://www.mojamansarda.com/index.php?topic=1486.0

martina

pa bi, jer si navikla drugacije

ja kad sam se preselila iz capljine u sarajevo, nosila sam po 20 slojeva garderobe jedno mjesec dana, a poslije sam smanjivala postepeno do 2

sad izadjem na -15 u kratkim rukavima mrtva-hladna, d nesto pretrcim. na +15 bose noge
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

linga

Quote from: Xe on May 15, 2012, 05:53:44 PM
Jeste, to sto si bila alergicna na prvog muza ne znaci da ces biti alergicna i na drugog  :lol:

Sto se dojenja tice, sigurna sam da bi se snasla i u slucaju da ti dojenje ne uspe, kao i da u UK postoji neki sistem banke humanog mleka  :bighug:

:lol: :lol:

linga

Quote from: Lani on May 15, 2012, 07:34:22 PM
Crna jel, šta ti uradismo od teme, preti da ugrozi antologijsku temu o pušenju na terasi, izuvanju u gostima i Dragani Mirković.  :lol: :rofl: :lol:

KAKO sam ja ovu temu propustila? Ili zaboravila. Eto mi zabave za nocas :))

maxic

Quote from: martina on May 15, 2012, 07:30:09 PM

al ljudi kod nas pretjeruju. u neumu na 30 stepeni u pet popodne, moja rodbina susi kosu fenom. i to se ubise od susenja, da im ni dlaka ne ostane mokre, jer ima jedan nije ossio kosu, ubio ga propuh u autu i sav se iskrivio od pareze

A kod nas jedna tako umrla u diskoteci sto je dosla poluosusene kose .
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

vojka

ja ne smem ni da provirim napolje ako mi nije osusena kosa, praktikovala ranije, pa imala uzasne glavobolje
jedino na moru nikada ne susim kosu, tu sam non stop mokre glave  :crazy:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

dmi

ovde deca stalno idu gola i bosa ja sam se navikla doduse cesto dreknem da obuce duks :rofl:
ali vise ne mogu da je sprecim da non stop skida carape i ide bosa

stigle mi proslog leta za bgd i pala kisa za njen rodjendan a ja je povela u usce da joj kupim lutku sto je trazila
i recimo da je bilo 20tak stepeni dete regularno u sandalama, majca bez rukava i biciklisticke
videla je moja sveki tako obucenu i pocela da zakukava, jao vidi ovo dete golo, nema carape, nema ni podmajcu sad ce da dobije temperaturu :lol:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

vojka

Quote from: Lani on May 15, 2012, 07:34:22 PM
jao sad si me prisetila te teme  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
gledaju me mm i njegov drug, kako piljim u komp i smejem se ,nista im nije jasno  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

vojka

Quote from: cici on May 15, 2012, 08:13:55 PM
Nema veze ionako misle da je do hormona :lol:
sto su zgodni ti hormoni, sve mogu njima da pripisem  :clap: :clap:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic: