Svecani rucak ili kako impresionirati goste izabranim Mansardskim receptima

Started by jel, May 11, 2012, 01:03:26 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Elanor

Quote from: monochrome on May 15, 2012, 10:22:17 PM
hvala elanor...imamo ovde i francuza,tako da je ok :kiss1:
ja znam za ovu http://www.smanutrition.co.uk/sma-products/soya-infant-formula/soya-infant-formula/product-631.aspx
reci mi molim te,kako se milena razvijala na toj formuli???
mi smo na sojinu formulu presli oko 8 meseci, kad je zaredjala neke stomacne viruse i potpuno unistila crevnu floru, pa vise nije mogla da vari laktozu (svaki mlecni obrok joj je izazivao grozne prolive, a bila je necejed). ja racunam da je to formula kao i svaka druga, pa pola izraelske dece je na sojinoj formuli.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

vrana

Quote from: cici on May 15, 2012, 10:36:27 PM
:rofl: Ti probaj pa vidi :lol:

:lol:

mislila sam ako moze sa istim muzem da pravim trece dete, vidim da je mono dobila dopust jer je promenila muza, pa da vidim dal i za mene vazi isto  :nokti2:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

monochrome

Quote from: Elanor on May 15, 2012, 10:37:54 PM
mi smo na sojinu formulu presli oko 8 meseci, kad je zaredjala neke stomacne viruse i potpuno unistila crevnu floru, pa vise nije mogla da vari laktozu (svaki mlecni obrok joj je izazivao grozne prolive, a bila je necejed). ja racunam da je to formula kao i svaka druga, pa pola izraelske dece je na sojinoj formuli.

ma sve cu da ti verujem :rofl: :kiss1:
ma znam,znam...nego,bilo neke frke zbrke ovde...kao,ipak ne bi trebalo od samog rodjenja blabla

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

monochrome

Quote from: vrana on May 15, 2012, 10:38:34 PM
:lol:

mislila sam ako moze sa istim muzem da pravim trece dete, vidim da je mono dobila dopust jer je promenila muza, pa da vidim dal i za mene vazi isto  :nokti2:

ti obavezno da rodis jos jedno...jednu cicu...ako su ti decaci toliko lepi(pu pu),kakva li bi cica tek bila :girl_in_love: :kiss1:

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

linga

Quote from: vrana on May 15, 2012, 10:28:15 PM
zar nije soja jak alergen?  :baba:

vojka, kad vec delimo lekarske savete i bodrimo se za nove trudnoce  :D
sta mislis, jel smem ja trece?
imala sam abrupciju placente u prvoj trudnoci i veliki hematom i krvarenje u drugoj trudnoci? oba puta cr.
jel smem, jel smem? mislim, jel moze da me zadesi normalna trudnoca, a da ne moram da menjam muza?

Naravno da smeš, ti treći su najkočoperniji, veruj mi  :D

linga

Quote from: vrana on May 15, 2012, 10:41:07 PM
ma, mono opusti se, svaka zena moze da doji

Jel si prigodan smajli ispustila slučajno ili namerno?

vrana

na koji mislis?

ma zezala sam se, posle sam napisala, nisam htela nikoga da provociram, mislim ni jednu ni drugu stranu, nego da ubacim novu dimenziju :lol:

:kiss1:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

monochrome

nove dimenzije su nam preko potrebne...da bi smo konacno,MOZDA, shvatili,o cemu mi zapravo ovde pisemo :lol: