Svecani rucak ili kako impresionirati goste izabranim Mansardskim receptima

Started by jel, May 11, 2012, 01:03:26 PM

Previous topic - Next topic

Praslin

Ja sam samo razumela da su ovde muževi krivi, te da je zdravo s vremena na vreme promeniti istog  :lol:

Btw., ja se šetam mokre glave, i samo u duksu po zimi, a i dete bih pustila golo i boso, neg' se on ne da  :innocent: 
I sećam se da sam se kao mala kupala u nekim jezerima na severu Nemačke na +15. Imam i fotke - mi u vodi, veseli i blago modri, a mama na obali u džemperu i kožnoj jakni  :lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Mirka

Kakva tema  :rofl:

Kod mene je naš fen više koristila moja kuma kad suši oznojenoj deci kosu nego mi
Nije da smo ga zabranili nego nam ne treba
Skoro ga je otkrio Todor i ne znam kako je smislio da mu treba. Donese ga i kaže mi da mu je mokra kosa. I onda ja moram da sušim  :hm:
Mislim da sam ga odvikla (zajedno sa nošom i cuclom)  :lol:

A ubacila sam i novu dimenziju u temu - odvikavanje  :diva:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

vojka

vrana, radjaj trece, vidi kako su ti lepi decaci  :love32: :love32: :love32:, zamisli kako bi ti bila lepa jedna cica-devojcica  :girl_in_love:
sa istim mm-om, nemoj da ga menjas, vas dvoje u kombinaciji pravite prelepu decu, imate dva dokaza za to  :love32:
( abrupcija i hematom, nemaju veze sa tm, i za trecu trudnocu bi treablo da sacekas minimum 2-3 godine da ti se materica oporavi)
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

rafa

Vrana duso, odluci se brzo za trece, dok te jos drze hormoni srece posle drugog porodjaja.  :rofl: :kiss1:

Posle kad prodje voz a tebe primrzi, prosao.  :crycry:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

Ne podnosim da se setam mokre glave, niti to ikad radim - osim leti.  :crazy:
Mislim da bi mi se zimi smrzla glava da izadjem tako napolje.

A setam bosa, bez potkosulje i zimi  :rofl: i tako, no kako subara glavu cuva, ne volim da mi je suba mokra.  :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

AnaK

Quote from: rafa on May 16, 2012, 07:31:37 AM
no kako subara glavu cuva, ne volim da mi je suba mokra.  :lol:

Ne, ne, sve si pomešala: Čizma glavu čuva, šubara je kvari :baba:

Mislim, meni je dovoljno da prespavam (i to ne napolju) sa nedovoljno osušenom kosom pa da me bole i sinusi, i vrat do lopatica, te o izlasku na hladnije od toga ni ne pomišljam.
Janko 23.7.2002.

rafa

Ma znam da je suba kvari, nego se zekim.  :lol: :kiss1:

I ja nema sanse da legnem sa vlaznom kosom, boli me ujutru glava a o jezivom osecaju mokre glave da ne pricamo.  :crazy: :crazy:
10.12.2002.
19.05.2005.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Ira

"Obuca glavu cuva,a subara je krasi " :lol:
mokre kose mogu biti samo ako sam na plazi,bazenu  :turpija:
`vako jok  :baba: moze da me ubije promaja ili da mi se usta okrenu nedaj Boze puj puj daleko bilo  :lol: :rofl: :rofl:,
fen radi radnju, posebno kad je zima.

ja se izuvam u svojoj kuci  :D u tudjoj ako bas gazda/rica trazi... ni taj tudji se ne izuva kod mene jer je kod mene po volji mada preferiram da ostane u svojoj obuci  :lol:....aaa greska nije ovo ona tema  :wall:  :lol:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

vrana

vojka  :girl_in_love:

rafo  :lol:

ja sam htla da kazem da nema bas mnogo smisla ta izreka. subara ne moze nikako da pokvari glavu. ja mislim da je originalno izreka glasila cizma glavu cuva, subara je KRASI.
to mi ima vise smisla...jer ne znam kako bi subara glavu kvarila  :think:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Ira

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Lani

Jao da mi se usta okrenu  :lol:
Ajd sad opet jedan krug da obrnemo o feniranju.  :diva:

anelore

Quote from: vrana on May 16, 2012, 07:46:33 AM
vojka  :girl_in_love:

rafo  :lol:

ja sam htla da kazem da nema bas mnogo smisla ta izreka. subara ne moze nikako da pokvari glavu. ja mislim da je originalno izreka glasila cizma glavu cuva, subara je KRASI.
to mi ima vise smisla...jer ne znam kako bi subara glavu kvarila  :think:
Pa moze - ko ima para za subaru taj je garant dosao do imovine na protivzakonit nacin ili je mamin i tatin sin kome je sve dato na tacni - dakle, osioni tajkun ili naslednik snob nesposobnjakovic. To je  bre duboko filozofsko-socioloska poruka. A da, ako je zena, sigurno nije dojila, nego je odmah dala flasicu.  :lol:

dmi

Quote from: rafa on May 16, 2012, 07:42:49 AM
Ma znam da je suba kvari, nego se zekim.  :lol: :kiss1:

I ja nema sanse da legnem sa vlaznom kosom, boli me ujutru glava a o jezivom osecaju mokre glave da ne pricamo.  :crazy: :crazy:
Quote from: AnaK on May 16, 2012, 07:45:44 AM
:friends:

samo da se upisem u klub :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen